Dobrá frankfurtská polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: T.Steidenova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme najemno. V kastrolu ji na lžíci sádla orestujeme, zaprášíme moukou a asi 1 minutu za stálého míchání restujeme. Přisypeme papriku, aby se v tuku rozpustila. Za stálého míchání vzniklou cibulovou jíšku s paprikou zalijeme chladným vývarem. Jíšku řádně rozšleháme metličkou a polévku přivedeme k varu.
2
Přidáme brambory - oloupané a nakrájené na kostičky, dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
3
Stáhneme oheň na třetinu a pomalu vaříme za občasného míchání do změknutí brambor.
4
Párky nakrájíme na kolečka, zprudka krátce opečeme v pánvi na lžíci sádla, přidáme do polévky a ještě krátce povaříme, aby se spojily chutě.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: