• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Cuketa vynikající
    Napište svůj komentář k receptu

    Cuketa vynikající

    autor: Zuzana 33
    0.0
    moje hodnoceni
    4.3
    hodnotilo: 92
    doba přípravy: neuvedeno
    obtížnost: snadné
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Cuketa vynikající
    Cuketa vynikající
    Cuketa vynikající
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 2
        ks cuketa střední
      • 8
        ks rajčata
      • 4
        ks kuřecí prsa
      • 150
        g sýr niva či strouhaný eidam
      • 1
        balení tatra
      • 1
        ks cibule
      • 6
        stroužek česnek
      • 1
        lžíce worcestrová omáčka
      • 2
        lžíce olej
      • 1
        špetka bazalka
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Na cibulce osmahneme pokrájené kuřecí řízky a prolisovaný česnek do zlatova, přidáme sůl, pepř a worchestr. Dno zapékací mísy vyložíme pokrájenou oloupanou cuketou na kolečka. Posolíme, přidáme kuřecí směs, poklademe rajčaty pokrájenými na kolečnka, posypeme bazalkou a dle potřeby vrstvy opakujeme. Sýr nebo nivu promícháme s tatra mlékem, popř. vejcem a dáme zapéct.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vynikající kapr

    Vynikající kapr

    Vynikající Cookies

    Vynikající Cookies

    Plněná cuketa

    Plněná cuketa

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • mirinda25 | 18. 7. 2012 18:58

      Dnes jsem dělala na večeři, a musím říct, že jídlo mě příjemně překvapilo. Hledala jsem něco netradičního z cukíny a tento recept splnil, co jsem očekávala. Kupodivu ani jídlo neplavalo ve vodě, jak jsem se v některých příspěvcích dočetla. Asi to bude tím, že jsem nechala cukínu delší dobu vypotit, pouští totiž docela dost vody. Pokrájela , oloupala a lehce jsem posolila cukínu a nechala ji asi hodinu na sítu. Jinak jsem použila všechno, co je v receptu uvedeno. Maso se dá ale určitě obměnit, příště zkusím s mletým. Recept doporučuji, vyzkoušejte, opravdu chutné jídlo. Dávám velkou 1. :-) <:-)

    • Zuzana
      Zuzana | 20. 10. 2011 11:07

      Bohužel asi to nebyl šálek kávy pro mou rodinu

    • girlska
      girlska | 8. 9. 2011 16:39

      Neměla jsem kuře, tak jsem zapekla moravské uzené a nevadilo to. Ale vyteklo ze zeleniny strašně moc vody. Byla ale taky dobrá :)

    • Hanach
      Hanach | 22. 8. 2011 22:29

      chuťově moc dobré, ale bohužel se mi to celé také topilo ve vodě, což mě zrovna dvakrát nenadchlo, ale jinak vynikající

    • Tereza T
      Tereza T | 12. 8. 2011 16:35

      Opraveno, díky.

    • pippiva
      pippiva | 12. 8. 2011 14:04

      Prosim opravit zarazeni, v receptu je i maso. :-)

    • LaNicky
      LaNicky | 12. 8. 2011 13:18

      Tak se právě dopeklo a už jenom ta božská vůně mluví za všechno. Jinak samozřejmě vynikající :o)

    • Majkétka :-)
      Majkétka :-) | 31. 7. 2011 13:09

      výborný

    • Kamila Ch
      Kamila Ch | 26. 7. 2011 14:47

      Super!!! Místo tatry jsem dala polotučné mléko a bylo to krásně lehké

    • Pavla 23 | 30. 4. 2011 17:09

      Opravdu výborné, včera jsem recept vyzkoušela a přítel mě vychvaloval až do nebe, takže za 1 :-)

    • betuleee | 27. 11. 2010 20:44

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 18. 11. 2010 14:26

      Tohle mám velice ráda :-) za 1

    • Mirka Kostková
      Mirka Kostková | 10. 7. 2010 13:27

      Bylo to vážně výborné, určitě budu opakovat.

    • Lucie Hrabáková
      Lucie Hrabáková | 12. 3. 2010 11:47

      Přemýšlela jsem jak bych upravila mleté vepřové, co jsem měla v ledničce. Tak jsem zkusila tento recept, i když ten je koncipovaný s kuřecím. Během pečení se mi vypeklo hafec vody z cukety a rajčat, takže jsem to musela slít, aby se to vůbec upeklo. Směs jsem si při servírování dochutila ještě směsí strouhaných sýrů a bylo to moc dobré. Jen by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu, že se mi to celé topilo ve vodě. ;)

    • Soňa Šedivcová
      Soňa Šedivcová | 9. 11. 2009 14:57

      Dobrý den, dnes jsem dělala a je to super....manžel nemusí ani cuketu ani nivu a tohle mu moc chutnalo. Opravdu výborné :-)

    • šárka hrubá
      šárka hrubá | 13. 10. 2009 16:39

      Tak bohužel u nás to nikomu nechutnalo,skončilo to v koši.

    • Iveta Bílková
      Iveta Bílková | 2. 10. 2009 07:37

      Je to BOMBA. Vynikající. Jedli jsme s bramborovou kaší. Za jedna!

    • ema kessnerová
      ema kessnerová | 28. 9. 2009 17:39

      Je to dobré, ale cuketa se nemá loupat, jsou tam důležité vitamíny.

    • Ljubov Šimonová
      Ljubov Šimonová | 22. 9. 2009 09:29

      Vážně bezvadné!!! Cuketa se urodila, pokud jeden neví, co s ní, tohle je perfektní recept! Mňam!!!

    • Dana Sobotová
      Dana Sobotová | 18. 9. 2009 19:02

      Výborné! Moc jsme si pochutnali, dávám za 1 a do oblíbených.

    • Šárka -
      Šárka - | 8. 9. 2009 14:29

      Dělal jsem již několikrát a všem vždy moc chutnalo.Je opravdu vynikající.Díky za recept

    • Romana Zárubová
      Romana Zárubová | 8. 9. 2009 12:39

      Bylo to opravdu výborné.Maso jsem ještě dochutila sojovkou a kořením česnek a bylinky.Dala jsem nivu i eidam.Místo tatra mléka jsem zalila smetanou.

    • Jana Hejdukova
      Jana Hejdukova | 18. 1. 2009 00:33

      Dala jsem pul na pul smetanu sladkou a kysanou, jako prilohu ryzi a bylo to skvele, davam 1!

    • Ňulinka -
      Ňulinka - | 13. 8. 2008 17:25

      Vynikající!!!!!Dala jsem dle komentářů šlehačku,ale jinak vše stejné a Nivu i eidam.Jasná 1 a tento týden chce rodina zase.

    • ivana biskova
      ivana biskova | 12. 8. 2008 15:39

      Dnes jsem tuto dobrůtku udělala k obědu a chutnalo. Jak už tady někdo psal, tak první a poslední vrstvu mi tvořily brambory a bylo to s nimi moc dobré, ale i bez nich by to bylo super. Rozhodně zkusím i s těstovinami, jak psal Sidonius :-).

    • Ňulinka -
      Ňulinka - | 12. 8. 2008 12:55

      Holky,přikrývá se to?

    • Jana Remková
      Jana Remková | 26. 7. 2008 18:15

      Gabino,já pochopila,že prsíčka mají být pokrájená asi na nudličky a to je myslím jedna dvě,nepíše se "řízky"ale pokrájené kuřecí řízky,já si myslím,že 30 minut by stačilo,ale když to má Petule.B.vyzkošeno,tak vyzkoušejte.Myslím,že to uvidíte,jak to vypadá v troubě a sama poznáte,že to už stačí.Určitě se nenusíte bát,že by to bylo tvrdé.

    • Kristýna Šípková
      Kristýna Šípková | 26. 7. 2008 13:44

      Tak tento recept vřele doporučuji. Uvařila jsem to včera a mohli sme se po té mňamce všici utlouct. Jen jsem toho dělala trochu víc, tak mi přišla jedna šlehačka málo, tudíž jsem přidala ještě trochu zakysané smetany a s tou nivou to bylo moooc dobré. Lepší zeleninu jsem nikdy nejedla. Moc děkuji za inspiraci =)

    • Jana Fabiánová
      Jana Fabiánová | 9. 7. 2008 13:19

      Vyzkoušela jsem Cuketu s bramborami a s masem, byla fajn, ale tento recept na cuketu je vážně, ale vážně super. Autor asi drží dietu, což bych také potřebovala, ale nemohla jsem si pomoct a místo tatry jsem použila šlehačku. Mňam, musím dát jedničku a to jsem masová :o))

    • Ondřej Tlustý
      Ondřej Tlustý | 8. 4. 2008 14:28

      Musím dát 1, moc jsem si pochutnal a to jsem na maso.

    • Petule B.
      Petule B. | 15. 3. 2008 12:12

      Gabino, ja to zapekala tak 40 min, aby byla cuketa hotova a vsechno se krasne spolu propeklo. Misto bazalky muzes klidne dat to oregano, pazitku nebo i spetku majoranky, nebo jen posolit treba vegetou, zkratka se da pouzit koreni co komu chutna. Ale oregano bude prima. Vajicko klidne muzes vynechat, ja nemela ani tatra mleko, tak jsem rozmichala trochu zakysane smetany s mlekem a syrem. Klidne muzes pouzit i slehacku. Jidlo je opravdu vyborne, vicemene se na nem neda nic zkazit, vrele ho doporucuji.

    • Gabina
      Gabina | 15. 3. 2008 10:26

      Dobry den chci delat dnes k obedu ale jsem zacatecnik tak se musim zeptat jak dlouho se to ma pect? Nemam ani tuseni, ale kdyz ty rizky jsou uz osmahle, staci tak deset minut? Dale nemam bazalku, cim se to da nahradit, myslite ze treba pazitkou nebo oreganem? A zkousel nekdo verzi s vajickem, jestli je taky dobra? Dekuji

    • Sidonius
      Sidonius | 15. 1. 2008 15:09

      Vynikající, rovněž jsem použil místo Tatra mléka zakysanou smetanu a místo přílohy jsem prolo- žil zapékanou směs vařenými italskými semolinovými těstovinami /použil jsem asi 200 gr nudlí "Pasta riscossa"/. I tato kombinace nemá chybu, tak tak, že na mě také něco zbylo!

    • Sára
      Sára | 30. 11. 2007 11:33

      Tenhle recept jsem dělala včera. Bylo to moc dobré a manžel byl nadšený. Zařazuji do svých oblíbených receptů.

    • eva,eva
      eva,eva | 7. 10. 2007 17:54

      Báječný recept, moc jsem si pochutnala, jedla jsem to sama, protože manžel měl segedín, který já nejím. Trochu jsem si to udělala podle sebe, vynechala jsem pod maso tu cibulku. Jinak jsem na kuřecí maso přidala koření Zlaté kuře. Jedla jsem to s chlebem Dávam 1

    • Irča
      Irča | 3. 10. 2007 21:21

      Moc jsme si pochutnali. Nejvíce nám to chutnalo s čerstvým chlebem. Díky

    • Světlana
      Světlana | 19. 9. 2007 23:05

      Vynechala jsem sýr, a pořád moc dobré.

    • Světlana
      Světlana | 19. 9. 2007 23:03

      Vynechala jsem sýr, a pořád moc dobré.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 16. 9. 2007 20:05

      Výborné! S cuketou jsem smíchala i pokrájené syrové brambory, jinak podle receptu. Všichni jsme si moc pochutnali. Díky za recept.

    • beba
      beba | 1. 9. 2007 22:09

      Robila som dnes na obed a bolo to neskutočne dobré. Použila som smotanu na šľahanie, ale bolo to trocha mokré. Nabudúce skusím cukinu osoliť a daľ asi "vypotiť". Skutočne super recept!!!!!

    • Dana Křížová
      Dana Křížová | 29. 8. 2007 18:43

      Tak to je opravdu jedlé!!!!!!!! Nejen že to báječně vypadá... ono to i nádherně voní... a především chutná!!!!! Také jsem použila místo mléka smetanu. Velká dobrota!

    • Majka Rončáková
      Majka Rončáková | 27. 8. 2007 09:12

      Výborné! První a poslední vrstvu jsem dala brambory. Na jednotlivé vrstvy jsem strouhala sýr /balkán,niva/ a nahoru eidam,ale nezalívala jsem to mlékem. dávám 1.

    • Majka Rončáková
      Majka Rončáková | 24. 8. 2007 12:52

      Chystám se to dělat o víkendu, ale přidám tam ještě brambory nakrájené na kolečka.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 24. 8. 2007 09:57

      Místo Tatry dávám smetanu,více česneku i koření.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 24. 8. 2007 09:55

      Takto ji také dělám a je moc dobrá Za 1

    • Nada Provsovska
      Nada Provsovska | 24. 8. 2007 08:37

      Dávám za jedna, je to vážně vynikající!!! Recept mi udělal radost a moje rodina, která cuketu normálně vůbec nejí, se olizovala až za ušima :o) Díky

    • Miroslava Marková
      Miroslava Marková | 20. 8. 2007 09:36

      Po tolika pochvalných komentářů jsem dělala k sobotní večeři.Od přítele jsem dostala pochvalu, takže zařazuji do našeho jídelníčku. Jen příště musím přidat více česneku a koření.

    • Eva Staňková
      Eva Staňková | 28. 7. 2007 14:40

      Je to fantastický, cuketa je prostě geniální věc. Ta šťáva, která se vypeče z cukety a rajčat, okořeněná bazalkou, worchestrem a v mém případě trochou kari, ta je prostě senzační, ostatně celé je to nesmírná bašta.

    • Tereza J.
      Tereza J. | 25. 7. 2007 17:40

      Zuzka, váš recept ozaj urobil radosť:))) Taký ešte nemám. Vyskúšam, ale určite je to dobré.

    • Jana
      Jana | 25. 7. 2007 10:33

      Nic lepšího jsem v životě nejedla. Opravdu božské jídlo. Dala jsem víc česneku. Všechny chutě se krásně doplňují. Prostě úúúžasné!!! Vřele doporučuji.

    • Eli
      Eli | 6. 3. 2007 12:02

      Tak tuhle dobrotu musim brzo vyzkouset! Jsem milovnice jakychkoli kombinaci cuketa+cesnek..

    • Petra
      Petra | 6. 3. 2007 11:46

      Zrovna zkouším tento recept, zatím žiji ve Švýcarsku a dneska k nám přijdou na oběd známí, kteří jsou vegetariáni, tak jsem zvědavá, snad to bude chutnat. přidala jsem ještě papriku a na kolečka nakrájenou mozzarellu. Jinak prosím o radu, jak dlouho a na kolik stupňů se to má zapéct. děkuji

    • Barbora Polakova
      Barbora Polakova | 4. 2. 2007 21:23

      Tak mozem povedat, ze na takyto sposob cuketa je prudko jedla, tatra mlieko som zamenila slahackou a jedli sme to bez prilohy.

    • Ivana Pavlíková
      Ivana Pavlíková | 11. 12. 2006 18:39

      tento recept jsem také vyzkoušela a musím potvrdit, že se rodinka jen oblizovalal! Tatra mléko jsem vynechala, resp. použila šlehačku a taky to nemělo chybu. Dávám za 1!

    • Alena
      Alena | 26. 9. 2006 15:31

      Je to fakt super recept, díky. Rodinka si moc pochutnala a ještě chválila, že je to dietní.

    • Martin Fischer
      Martin Fischer | 19. 9. 2006 14:01

      Nemohu nenapsat, jak je to výborný recept!!!! Dávám 1. Měli jsme s pečivem.

    • Pavla Hejralova
      Pavla Hejralova | 2. 9. 2006 16:40

      Uvarila jsem tento recept nasim znamym, kdyz prisli na navstevu a vsem to naramne chutnalo. Bylo to opravdu vyborne. Pridala jsem jeste platky lilku. Priloha byly cerstve brambory. Moc dobry recept.

    • Zdeňka
      Zdeňka | 1. 9. 2006 19:29

      Včera vyzkoušeno,moc celé rodině chutnalo,kuřecí maso jsem ochutila kořením 7 pepřů a místo tatra mléko použila šlehačku.Dávám za 1.Jo a dali jsme si to s čerstvým chlebem.

    • Michal
      Michal | 31. 8. 2006 22:14

      Jídlo je vynikající, akorát manželka neumí uvařit na jeden den, tak dnes to bylo bez přílohy, zítra bude rýže a v sobotu asi brambory. Jo a použili jsme smetanu, protože mi tatramléko nechutnalo.

    • Martina S.
      Martina S. | 22. 8. 2006 13:11

      Velice chutné, jako přílohu jsem udělala brambory, ale i bez nich by to bylo výtečné jídlo. Dávám za jedna.

    • Lenka N
      Lenka N | 21. 8. 2006 15:18

      Cuketa vynikající je opravdu vynikající. Je to moc zajímavá kombinace, která musí chutnat i tomu, kdo cuketu běžně nemá rád. Taky jsem jí jedla samotnou.

    • Ester
      Ester | 28. 7. 2006 16:46

      Dělala jsem se smetanou a nivou + příloha rýže. Opravdu mňamka !!

    • Zuzana Korbová
      Zuzana Korbová | 27. 7. 2006 11:56

      No, s přílohou jste mě zaskočily :o)) Manžel si dává rozpečené bagetky a já jím samotné, dietka. Myslím si, že se hodí rýže i brambory. Jsem ráda, že Vám chutnalo.

    • Jana Z
      Jana Z | 18. 7. 2006 19:20

      Děkuji za výborný recept, zrovna jsme dojedli. Chci se jen zeptat, jaká je nejlepší příloha. Neměla jsem tatra mléko, a tak jsem použila smetanu, myslím, že jsem tím nic nezkazila.

    • lenka Schneiderova
      lenka Schneiderova | 18. 7. 2006 09:48

      Jakou k tomu podáváte přílohu.Děkuji za odpověd

    • Zuzana Korbová
      Zuzana Korbová | 25. 6. 2006 10:10

      Dávám cca půl krabičky, ale to je dle uvážení, uvidíte sama. Zaleží na velikosti rajských a cukety. Zkrátka aby to nebylo na suchu, ale zase aby to neplavalo :o))

    • Anina
      Anina | 23. 6. 2006 22:42

      Určitě ne celou plechovku, stačí 200ml smetany,nebo mléka, zelenina pustí dost vody. A do vydlabaných cuket používám i mleté maso,předem ještě ochutím a upravím.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 23. 6. 2006 16:25

      Kolik dáváte toho tatra mléka. Celou plechovku? Díky za odpověď. Ivana

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Cuketa Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Niva Tatra Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Arabská rýže

    Arabská rýže

    Ovocné muffiny

    Ovocné muffiny

    Minipizzy

    Minipizzy

    Celerová pomazánka II.

    Celerová pomazánka II.

    Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

    Smažené vepřové kousky s cibulí na…

    Klasický houskový knedlík

    Klasický houskový knedlík

    Celerové placičky

    Celerové placičky

    Salát z červeného zelí IV.

    Salát z červeného zelí IV.

    Kuřecí kari s mangem a rýží

    Kuřecí kari s mangem a rýží

    Doporučujeme

    15 minut
    Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem

    Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem

    35 minut
    Zapečené brambory s uzeným

    Zapečené brambory s uzeným

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    60 minut
    Candát s chřestem

    Candát s chřestem

    60 minut
    Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

    Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

    5 minut
    Zelené smoothie s pampeliškovými květy

    Zelené smoothie s pampeliškovými květy

    30 minut
    Rychlé červené kari s krevetami

    Rychlé červené kari s krevetami

    20 minut
    Brusinkové "blondýnky"

    Brusinkové "blondýnky"

    Poslední sledované recepty

    36
    Míša řezy
    Míša řezy
    28
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    27
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    24
    Omáčka k těstovinám
    Omáčka k těstovinám

    Zajímavé články

    Ananasové řezy, pařížské i punčové: Upečte si ty nej retro moučníky!
    Ananasové řezy, pařížské i punčové: Upečte si ty…
    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a pohádkami: Poznáte oblíbené hrdiny stříbrného plátna?
    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a…
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky, nudle nebo je zapečte
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky,…
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků sebe i své kolegy
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků…
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila!

    Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila!

    AHA.cz Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    AHA.cz Deník Aha! 23.4.2021

    Deník Aha! 23.4.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Býka ostatní znamení zvěrokruhu? Co vás čeká v květnu?

    Jak ovlivní období Býka ostatní znamení zvěrokruhu? Co vás čeká v květnu?

    Dáma.cz Bára Nesvadbová: Krásu si udržuji falešným zpíváním a milováním v peřinách

    Bára Nesvadbová: Krásu si udržuji falešným zpíváním a milováním v peřinách

    Ženy.cz Synové slavných topmodelek: Který z nich je největší fešák?

    Synové slavných topmodelek: Který z nich je největší fešák?

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz Obhajoba ministra Arenbergera, jeho postoje ke Sputniku V a zdravého rozumu proti hysterii

    Obhajoba ministra Arenbergera, jeho postoje ke Sputniku V a zdravého rozumu proti hysterii

    E15.cz Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Abecedazahrady Nejkrásnější kuchyňky na zahradu pro děti: 30 nápadů, jak si je vyrobit. Inspirujte se

    Nejkrásnější kuchyňky na zahradu pro děti: 30 nápadů, jak si je vyrobit. Inspirujte se

    Další doporučené recepty:

    Cuketa v sýrové omáčce
    Cuketa v sýrové omáčce
    Cuketa v sýrovém těstíčku
    Cuketa v sýrovém těstíčku
    Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
    Cuketa v šunce a sýrovém bešamelu
    Cuketa z trouby
    Cuketa z trouby
    Cuketa zapečená s Nivou
    Cuketa zapečená s Nivou
    Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
    Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
    • Recepty.cz
    • Cuketa vynikající
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí