Čínská slepičí polévka

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: humerka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slepici dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody, přidáme zázvor a vaříme, dokud se maso nedá oddělit od kostí. Po dovaření odkostíme a maso pokrájíme na tenké nudličky. Uvaříme špagety, dáme do talíře, přidáme maso, syrovou cibuli nakrájenou na půlměsíčky, ochutíme citronovou šťávou a glutasolem a zalejeme vývarem.
2
Místo špaget můžete použít i rýžové těstoviny.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Glutasol Slepice Špagety Sůl Zázvor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: