Čína s česnekovými výhonky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a spojíme s bílkem, solamylem a vodou. Rozehřejeme pánev s olejem a maso na mírném ohni osmahneme. Musí se míchat, aby se neslepovalo. Po zbělení přidáme výhonky, posolíme a dusíme. Když jsou výhonky měkké, přidáme sójovou omáčku, vegetu a zvláčníme troškou vody.
2
Jako obměnu můžeme použít i maso kuřecí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    19. 6. 2007 11:28

    Je to opravdu výborné :-). Děláme každoročně a nikdy recept nezklame.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    4. 6. 2007 10:41

    Právě jsem se chystala vložit sem stejný recept. Mohu potvrdit, že je to moc dobré, tento recept dělám již několik roků vždy v tuto dobu, kdy jsou česnekové výhonky ještě křehké. Jen bych dopřesnila, že se používá jen křehká část výhonků, nakrájená asi na 4-5 cm, okvětní část se nepoužívá.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: