Cibulová pivní omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpuštěném másle osmažíme jemně krájenou cibuli s cukrem a mícháme až lehce zkaramelizuje. Poprášíme moukou a zalijeme masovým vývarem a pivem. Přidáme kmín, sůl a ocet, povaříme 10 minut a přimícháme smetanu.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Hladká mouka Hovězí vývar Kmín Máslo Ocet Pivo Smetana Sůl

Komentáře k receptu

  • Štěpi
    Štěpi |

    27. 3. 2014 17:34

    Nejlíp asi vepřové :)

  • Jitka
    Jitka |

    27. 9. 2004 13:44

    Jaké se ktomu podavá maso a příloha? Děkuji za odpověď!

Další doporučené recepty: