Chřest s parmezánem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce balzamikový ocet
    • 0,3
      lžíce dijonská hořčice
    • 0,3
      lžíce med tekutý
    • 125
      g chřest
    • 40
      g parmazán
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Olej, ocet, hořčici a med dáme do misky a pořádně promícháme, dokud se nám ingredience nespojí. Rozehřejeme si mělkou pánev. Jednotlivé kousky chřestu trochu ohneme, dokud nám neprasknou, potřejeme je trochou olivového oleje a dáme na pánev, dokud nezměknou.
2
Podáváme tak, že na talíř naaranžujeme chřest, přelijeme balzamickým dresingem a posypeme parmezánem, který jsme si ne nastrouhali na struhadle, ale pomocí škrabky na brambory. Je to vhodné jako lehký letní zákusek nebo jako příloha k masu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ehart
    Ehart |

    29. 5. 2014 12:26

    Velmi jednoduché a chutné :)

  • Ehart
    Ehart |

    29. 5. 2014 12:18

    Výborné! :) Začala jsem experimentovat a tento recept mě krásně nakopnul k dalším pokusům s netradičním jídlem. Ještě jsem k tomu přidala trochu kuřecího masa a byl to výborný a lehký oběd :-)

  • Sany
    Sany |

    23. 5. 2012 18:49

    Vynikající!!!