Chřest na másle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: calwen.cz

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílý chřest oloupeme, svážeme kuchyňskou nití a ponoříme ho nastojato do vody, aby špičky koukaly z vody a byly pak křupavé.
2
Když je chřest měkký (většisou cca 10 minut), vyjmeme ho. Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme ho na másle. Křupavé krutónky nasypeme na talíř vedle chřestu.
3
Dále si rozpustíme trochu másla a nalejeme ho do malé misky. Máslem si chřest poléváme. Enjoy! :)
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý chřest Chleba Máslo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: