Česnekové kotelty

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • česnek
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • tuk
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 250
      g malé cibulky perlové

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
4 vepřové kotlety naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem po obou stranách necháme je asi 1/2 hodiny pod pokličkou uležet, potom je osolíme, opepříme a poprášíme sladkou paprikou. Oloupeme 250 g perlových cibulek a na rostlinném tuku kotlety spolu s cibulkami osmažíme, měkké kotlety vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku k cibulkám přidáme trochu vody a povaříme je, do šťávy poté zamícháme 2 lžíce kysané smetany. Omáčku necháme přejít varem, osolíme ji, opepříme a přidáme sladkou papriku. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.