Čertovský guláš

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.
2
Když je maso částečně měkké, přídáme nakrájené vepřové maso, podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.
3
Ze sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Znovu povaříme a přidáme lečo, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Maroušek
    Zdeněk Maroušek |

    11. 3. 2007 17:23

    Je to moc moc moc dobroučký guláš.

Abecední seznam: