Čertovské rizoto

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso
    • 400
      g rýže
    • 1
      ks cibule
    • omáčka Čertovská
    • 1
      kostka masox
    • pepř mletý
    • mletý kmín
    • sůl
    • olej
    • čubrica

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, všechno koření a chvilku podusíme se 4 lžícemi čertovské omáčky( použila jsem tu, co jsem vyrobila podle paní Terezky J.).
2
Nakonec přidáme rýži, kterou jsme uvařili ve vodě s přidáním bujónu a 3 ks hřebíčku. Podle chuti můžete rizoto dosolit a přidat lžíci kečupu.

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    2. 10. 2008 23:38

    Jak píše J.Kutačová, čertovská omáčka je zde uvedena v receptech- stačí zadat vyhledávač - čert.omáčka a vyleze návod, jinak lze koupit i v obchodě.

  • irca brousilova
    irca brousilova |

    2. 10. 2008 23:29

    taky nevím,jak se vaří ta čertovská omáčka*

  • gabriela opalecká
    gabriela opalecká |

    4. 11. 2007 16:52

    zní to moc pěkně,ale mám otázku jak se dá vyrobit čertovská omáčka?

  • Anonym
    Anonym |

    11. 10. 2007 17:36

    Chtěl jsem vám něco napsat,ale napíšu vám Hovno Tak čau

  • Anna
    Anna |

    11. 11. 2006 10:40

    Skvělý jídlo na rychlou a dobrou věču.