Budapeštská pomazánka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jde o rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze i částečně obměňovat podle toho, jaké máme doma suroviny. Pokud máme elektrický šlehač, dáme tvaroh do nádoby, ve které budeme pomazánku šlehat. Přidáme mléko, sůl, půl lžičky mleté papriky. Rozšleháme a případně přidáme ještě trochu mléka, pokud se pomazánka zdá hustá. Oloupeme a jemně nakrájíme cibuli a přidáme ji do pomazánky. Sterilovanou papriku nakrájenou na proužky necháme odkapat a také ji přidáme do pomazánky. Vše ještě jednou lehce zamícháme.
2
Lze chuťově obměňovat přidáním strouhaného křenu nebo najemno nakrájené kyselé okurky. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém chlebu.

Komentáře k receptu

  • verča
    verča |

    27. 3. 2013 14:36

    s křenem?????to potom neni budapešt nebo jo ????? :-(

Další doporučené recepty: