• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Buchta s jablky a kysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s jablky a kysanou smetanou

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 190
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 200
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      dl mléko
    • 3
      ks jablka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • skořice
    • 100
      g vlašské ořechy nasekané

Postup přípravy receptu

1
Ušlehat vejce s cukrem a olejem, přidat mouku s práškem, mléko a nasekané ořechy.
2
Vylít na vymazaný plech s vyšším okrajem.
3
Na těsto rozprostřít nahrubo postrouhaná jablka a péct na 175 °C.
4
Po upečení ještě horké potřít kysanou smetanou smíchanou s bílým jogurtem a vanilkovým cukrem a posypat skořicí.
5
Nechat vychladnout, nakrájet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květáková polévka s kysanou smetanou

Květáková polévka s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jend702 | 10. 2. 2019 13:13

    Super

  • Jana16 | 20. 10. 2016 10:43

    super recept...neodolala jsem a kousek ukrojila, když byl ještě vlažný.. a musela jsem ukrojit ještě jeden malý, protože moje dvouletá dcera mi ho snědla a dožadovala se dalšího kousku :-) díííky

  • lenka | 9. 10. 2015 17:54

    zajímala by mě velikost plechu, dala jsem to na normální a zdá se málo těsta, no je to v troubě tak uvidím

  • lenka | 9. 10. 2015 17:54

    zajímala by mě velikost plechu, dala jsem to na normální a zdá se málo těsta, no je to v troubě tak uvidím

  • veru | 27. 8. 2015 10:04

    Opravdu skvělá buchta, všichni se olizovali a ptali se na recept! Jen místo oříšků jsem do těsta rozemlela slunečnicová semínka, ale na chuti to rozhodně neubralo :-) Ještě jednou - SUPER! Jo a pekla jsem cca 40 min na 175°C a bylo to akorát.

  • verča | 25. 3. 2015 11:07

    Večerní rychlobuchta a fakt super!! to těsto je famozníííííí!!!!! udělala bych z něj i dort mňam!!!!!!! :-P :-P

  • Kamila | 3. 3. 2015 21:51

    Výborná dobrota , jen se po ní zaprášilo. :-)

  • yuacca | 1. 3. 2015 09:07

    Pekla jsem ji v remosce (cca 45-50 min), dala jsem jen 140g cukru (i tak by šlo ještě méně, záleží na kyselosti jablek), jablka jsem nastrouhala 4, vyšlehala jsem sníh z bílků a zbytek normálně smíchala, mléka jsem musela přidat více, než je uvedeno. Myslím, že vzhledem k jednoduchosti, levných ingrediencí, výborné chuti, je tento koláč dobrá volba:)

  • Lucie | 11. 11. 2014 00:01

    Naprosto báječný recept. Jsem nadšená a okolí také, určitě jsem nepekla naposledy. Dala jsem na plech a i když jsem měla strach z množství těsta, tak to je právě ten úžasný fígl, kdy se jablka do těsta zapečou. Děkuji za úžasný recept. L.

  • ivana | 31. 10. 2014 14:35

    doporučuji povedla s a je výborná,do těsta jsem přidala kakao aby byla barevná když se krájí

  • Marcela | 26. 10. 2014 19:07

    Je výborná! Dala jsem jí na klasický velký hluboký plech, tím nebyla tak vysoká, a nemusela se tak dlouho péct. Jablky jsem nešetřila :)

  • ramona | 30. 9. 2014 17:54

    škoda ingrediencí - nepovedla se ... :-!

  • RH | 9. 9. 2014 18:34

    Opravdu výborná buchta!!! i bez ořechů a bílého jogurtu! Nakonec jsem ji posypala skořicí (ne skořicovým cukrem).

  • Martina | 23. 8. 2014 09:26

    nakonec skořici čiatou nebo skořicový cukr?díííky :-)

  • Zuzka | 9. 8. 2014 09:04

    Vynikající buchta :)...upekla jsem a buchta do večera nezbyla..:) chutnala i vietnamcům, kterým jsem dala ochutnat na brigádě :) prostě skvělá :*

  • nuffik | 27. 2. 2014 18:50

    Prave jsem dopekla a jsem na ni moc zvedava , voni uzasne :) rada prepisu do sve sbírky. Dekuji ;-)

  • Alena | 8. 11. 2013 10:29

    vynikající buchta. Je fakt luxusní a všem moc chutná! Určitě dopouručuji pro ostatní. Jen jsem neměla doma kypřící prášek do pečiva, zkusila jsem nahradit práškem do perníku - právě se peče a voní taky úchvatně:-) přidala jsem též více jablek a zakysané smetany, ale to je asi podle chuti.

  • jana | 15. 10. 2013 11:02

    super :-!

  • Mončis
    Mončis | 17. 5. 2013 17:40

    Je výborná a hodně šťavnatá :-)

  • Kraf | 12. 5. 2013 19:06

    No tak nevím, pekla jsem na 175 stupnů 40 min a bylo to málo, tak jsem pořád dopékala a teď to snad bude v pohodě.Zatím se chladí, pak písnu jak chutnal. ;-)

  • Iffka
    Iffka | 23. 3. 2013 11:32

    úžasný koláč!!! dělala jsem v dortové formě a množství je úplně akorád ..do těsta jsem dala lískové oříšky a nastrouhala čokoládu z vánočních figurek a je to fakt mňamka :) ..moc děkuji za recept a určitě budu péct znovu

  • Vladka | 16. 2. 2013 18:39

    Já ji peču tak 35 až 40min.,ale opravdu na těch 175st.Je fantastická.

  • Hela | 4. 2. 2013 10:43

    To také nevím, už dvakrát jsem jí spálila :-!

  • Věra | 22. 1. 2013 14:53

    Jak dlouho by se měla buchta péct?

  • SisiZ | 18. 11. 2012 12:11

    Moc dobrá buchta.Děkuji za recept a dávám 1:-)

  • Paja | 23. 10. 2012 10:32

    O víkendu jsem zkoušela a povedel se hned napoprvé. Velice jednoduchý a chutný :-* . Můžu jen doporučit. (I babičce chutnal a brala si recept).

  • MartikK
    MartikK | 19. 6. 2012 20:07

    Po nějaké době jsem se zase vrátila k této oblíbené buchtě. Neměla jsem vlašské ořechy, tak jsem použila lískové oříšky a všem tuto variantu vřele doporučuji ;-) .

  • Kamyla
    Kamyla | 24. 4. 2012 12:58

    veliká dobrota! Určitě zopakuji. Po přečtení komentářů jsem rovnou udělala z dvojité dávky a je toho akorát na velký pekáč. Děkuji!

  • terinqa | 3. 2. 2012 17:38

    Výborná buchta,udělala jsem rovnou z dvojité dávky a určitě se zařadí mezi naše oblíbené :-)

  • MJG | 19. 1. 2012 10:12

    Na jak velky to mam dat, asi na nejaky mensi, ze?

  • Zdenka | 1. 1. 2012 20:52

    Tuto buchtu jsem pekla již několikrát a je to jedním slovem - lahoda. Všichni, kteří ji ochutnali, moc chválili. Já ji vždy raději rozdám, protože bych ji asi snědla sama. Je opravdu vynikající, vyzkoušejte, doporučuji.

  • Clarice
    Clarice | 1. 1. 2012 19:12

    Dělala jsem několikrát, chuťově vynikající. Příště udělám z dvojité dávky, přijde mi nízká a to dělám na menším plechu.

  • Vlasta Novák | 8. 12. 2011 10:38

    Opraveno...

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 19:09

    ...fotka mimo recept...

  • Bára Dohnalová | 13. 11. 2011 09:21

    Nejlepšíííí na světě...

  • Zuzka
    Zuzka | 24. 10. 2011 07:56

    Opravdu výborná buchta, ty sekané ořechy v těstě, to je lahůdka. Zakysanky jsem dala víc a jablek taky, navíc je to rychlovka, zasloužená 1!!!!!

  • bubinka | 18. 10. 2011 21:55

    Opravdu výýborná!!! Během týdne jsem ji pekla už třikrát :-) Dala jsem více jablek i více zakys. smetany. Nemá chybu. Všem mooc chutnala. Díky za recept :-)

  • šárka hrubá | 11. 10. 2011 13:52

    dobrá,moc děkuji za recept

  • Hana Lorencová | 1. 10. 2011 17:52

    Děkuji, potěšilo mě to... :-)

  • Lenina mamina | 1. 10. 2011 17:38

    Skutečně výborný. Dneska jsem s tímto moučníkem vyhrála 2. místo v soutěži o nejlepší jablkový moučník. prostě super :-)

  • Tyn.ka | 20. 9. 2011 12:00

    Buchta je jednoduchá na přípravu, směs zakysané smetany a jogurtu nahoře nemá chybu. Všem moc chutnalo. Díky za recept!

  • Míša | 13. 7. 2011 23:39

    První buchta, kterou jsem kdy v životě pekla a dopadlo to dobře! 8-) A moc chutnala :-D

  • Dana C. | 3. 7. 2011 19:34

    Vynikající!!! Pekla jsem ho cca 55 min, možná by snesl i o 10min déle, dá se to hůře odhadnout, jak je vlhký z těch jablíček. Posypala jsem ho směsí ze skořice a skořic. cukru a fakt nemá chybu <:-) . Skutečně lahoda!!!

  • Věra Dvoříková | 2. 6. 2011 11:47

    dnes bych chtěla tento koláč zkusit jen prosím nikde nevydím jak dlouho se ma pect,prosím tedy o dobu pečení,děkuji:-) :-)

  • Iva.ojoj | 30. 5. 2011 15:48

    bezproblémový výborný koláč!

  • Martina | 16. 5. 2011 15:42

    receptík mooooc chválím,každý kdo ochutnal chce hned recept :-))

  • Yvyy | 30. 4. 2011 14:07

    výborná :)

  • knoma
    knoma | 15. 4. 2011 09:07

    Budu se trochu opakovat, ale byla jsem požádána o koláč do školy pro učitelky, protože moje maminka učitelka slavila narozeniny. První její reakce byla bohužel a bude to dobrý? :-D (vzhledově smetana nad jablky prostě nevypadala jako z cukrárny) Tentokrát jsem se řídila přesně receptem a opravdu neměl chybu, takže maminka a snad i učitelé byli spokojeni.

  • Renča | 4. 4. 2011 21:53

    Výborné, šťavnaté, super!

  • rerenta | 31. 3. 2011 21:00

    výborná buchtička :-*

  • Ivana | 31. 3. 2011 17:34

    Také ji chválim, nemám ořechy, tak jsem do těsta dala jen kakao, ale i tak byla moooc dobrá.Dávám míň prdopeče, nebo si kupuju ve zdravé výživě bezfosfátový. Jenom doporučení všeobecně

  • knoma
    knoma | 31. 3. 2011 11:40

    Musím se přiznat, že jsem dělala všechno možné pro to, abych ji pokazila, počínaje vytvářením receptu na menší koláčovou formu, kdy jsem se pokusila vyrobit ze surovin třetinu, záměnou mléka za pomerančovou šťávu a oleje máslem. Dále mnohem víc oříšku, než by dané množštví mělo dle receptu obsahovat a také mnohem víc jablek, ale nedá se nic dělat stále to dopadlo dobře a velice žravě. Takže chválím, i jako inspiraci, i jako recept samotný...

  • knoma
    knoma | 30. 3. 2011 13:54

    S těmi figurkami je to super nápad, vůbec by mě to nikdy nenapadlo, tak to hned nějakou zničím...

  • Ivana Samcová | 20. 3. 2011 11:30

    Jednoduchá, rychlá a hlavně moc dobrá buchta. Jogurt se smetanou ji výborně doplní. Díky za recept.

  • Barush | 19. 3. 2011 20:00

    tak jsem zvědavá, každá z vás to tu chvílá.. :-) jen nevím, co s buchtou udělá mé máslo namísto oleje. Jelikož jsem u přítelových rodičů a oni vůbec olej nemají. Na vše používají olivový olej. A ten se mi tam dávat opravdu nechtěl. :-D :-D

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 21:18

    Opravdu vynikající buchta. Zbožňuji jablíčka v kombinaci s kysanou smetanou. Mňam :))

  • Michaela H.
    Michaela H. | 10. 3. 2011 18:16

    během týdne dělám už druhou, moc dobrá...

  • elldarka | 5. 3. 2011 20:40

    Výborná!!!

  • ilba | 4. 3. 2011 17:04

    Vynikající buchta, ráno jsem ji upekla a teď odpoledne není ani kousek. ;-)

  • Bohumila | 2. 3. 2011 13:15

    Tak právě jsem dopekla a je vynikající,a dávám za jedna. Příště zkusím ještě obměnit přidání jablek do těsta a taky si myslím,že by šla do těsta nastrouhat čokoláda.To dělám když na velikonoce nebo na mikuláše zbydou figurky ta je přidávám do bábovky a je to taky moc dobré.Jinak jsem recept odeslala všem kamarádkám :-) :-* :-[

  • Bohumila | 2. 3. 2011 12:17

    Vypadá to velice dobře jdu to vyzkoušet ;-)

  • BaraV | 23. 2. 2011 17:27

    vynikající :-P nemá chybu

  • schrink | 20. 2. 2011 10:32

    Byla skvělá i když jsem jablka místo na hrubo udělala na jemno. Jo chybička se vloudila.

  • alka.l
    alka.l | 11. 2. 2011 21:55

    moc dobré

  • Dáša | 11. 2. 2011 09:00

    Posypte kakaem, taky moc dobrý!

  • bajca1 | 10. 2. 2011 19:05

    moooc doooobrááá! doporučuji vyzkoušet :)

  • anet | 10. 2. 2011 18:46

    velky ci maly jogurt?

  • pavla | 9. 2. 2011 11:27

    nejlepší buchtička, co jsem kdy jedla! A to jsem ji pekla v "bojových" podmínkách, kdy jsem neměla ani váhu ;-) Ještě jsem ji vylepšila skořicovým cukrem a plátky másla na jablíčka než přišla do trouby...doporučuji, vznikne výborný skořicový karamel! A dala jsem dvě zakysané smetany, aby byla ještě lepší, což už vlastně možná ani nejde :-D

  • romana | 9. 2. 2011 11:03

    tak ten teda zkusím,už ted se mi zbíhají sliny.

  • vlasta | 8. 2. 2011 13:16

    vynikající :-)

  • 13ka | 7. 2. 2011 19:29

    opravdu moc dobrý :P

  • zujano | 2. 2. 2011 14:11

    Je výborný na chuť, rychlý a nenáročný na přípravu. Určitě nepeču naposledy. Moc děkuji za recept. Dávám velkou jedničku!!!

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 1. 2011 00:36

    Fotka je sice stará a nic moc, ale buchta je výborná :-)

  • markmili | 24. 1. 2011 20:46

    buchta je velice dobrá, vláčná a to i po 3 dnech od upečení. velice doporučuji- jana

  • demonenka | 21. 11. 2010 12:53

    Výborný recept, peču pravidelně, občas nepřidávám ořechy a do těsta přidávám ještě kakao.

  • Simona Mitášová | 27. 10. 2009 07:49

    Rychlé, jednoduché, dobré - dávám za jedna!

  • Pavlína Svitáková | 31. 1. 2009 23:59

    Výborná buchta.Lahodná a šťavnatá.Hodnotím 1.

  • Eva Immerová | 31. 1. 2009 17:41

    Právě jsem dopekla a samou nedočkavostí ochutnala ještě vlažné... MŇAAAAAAMDávám za jedna :-)

  • Olga | 10. 3. 2008 13:55

    Tak jsem ji dnes dělala už podruhé a opravdu musím ještě jednou pochválit, vynikající. Minule jsem dělala na menším plechu, moučník byl cca 3cm vysoký a taky jsem jablka nakrájela na plátky. Tentokrát jsem použila velký plech, moučník má asi 1cm, nastrouhaná jablka vč. slupky a musím říct, oba způsoby jsou vynikající. Smetana s jogurtem a hlavně ta skořice... Mňam.

  • Olga | 29. 2. 2008 22:33

    Velebnosti, vynikající!!!! :-) Děsně jednoduché a hlavně MŇAM MŇAM!

  • Pavlína S. | 18. 3. 2007 12:34

    Tak jsem buchtu "úspěšně" dopekla a musim přiznat,že to není zas taková katastrofa,jak původne se zdálo. o)Možná méně znamená více,dát méně jablek..uvidíme..Tak doufám,že příště to dopadne lépe.Jinak chutově je dobrá, ale že to stálo nervů. o)

  • Pavlína S. | 18. 3. 2007 11:06

    Tak nevím,kde udělali soudruzi z NDR chybu.o/ Přeci jen mám už neco napečeno,vše jsem dělala podle receptu a výsledek..žalostný.Buchta se srazila či co,zda byla jablka na ni moc kyselá,nevím.o(Okraje už dávno hotové a střed stále mazlavý a mokrý,takže už peču asi hodinu a mám strach na to dát zakysanou smetanu..A jááá se tak těšila,že rodinu překvapím novinkou.o(

  • martina gucka | 16. 2. 2007 22:16

    moc,moc dobré dnes jsem upekla a nemá chybu, moc všem chutnal, jen tak dál

  • Evča | 29. 11. 2006 18:40

    Moučník je opravdu výborný. Nabídla jsem kolegyním v práci a všechny byly nadšené. Moc děkuji za tak dobrý recept.

  • Ivča | 5. 11. 2006 11:28

    podobnou dělám s pudingem místo jablek a taky super..tahle už se peče a moooc se na ní těším, hlavně je rychlá a málo pracná :-)

  • Irena K. | 23. 10. 2006 17:24

    Paní Hano, je to vynikající moučník-slovo buchta ho uráží:-). Je to vážně velmi lahodné, jednodiché a rychlé, děkuji.

  • Ivana K. | 27. 6. 2006 10:22

    Mňam mňam, už po přečtení se olizuju, to bude dobré a hlavně to není žádný suchý moučník. Už vím, co upeču na víkend. Děkuji paní Hano za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Hladká mouka Jablka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové placky

Chlebové placky

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Medovník V.

Medovník V.

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Martinské rohlíčky pro Zuzku

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Doporučujeme

35 minut
Pečená zelenina s bylinkami

Pečená zelenina s bylinkami

40 minut
Jarní salát s grapefruitem a avokádem

Jarní salát s grapefruitem a avokádem

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Rizoto s masem

Rizoto s masem

20 minut
Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

30 minut
Jarní šakšuka

Jarní šakšuka

15 minut
Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

50 minut
Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Bazar
Smetanová halenka TU V. 44 Smetanová halenka TU V. 44 Více info
V černo-smetanové madeirové šaty NEXT 40/42 petit V černo-smetanové madeirové šaty NEXT 40/42 petit Více info
V smetanový krajkový top s dlouhým rukávem vel. 42 V smetanový krajkový top s dlouhým rukávem vel. 42 Více info
Smetanový pružný tričkovinový top V. XXL Smetanový pružný tričkovinový top V. XXL Více info

Poslední sledované recepty

173
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
142
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
102
Zapečené brambory s uzeným
Zapečené brambory s…
68
Červená řepa se zelím
Červená řepa se zelím
44
Gratinované brambory
Gratinované brambory

Zajímavé články

Jak se vyrovnat se změnou času? Pomůže vám i správně zvolené jídlo
Jak se vyrovnat se změnou času? Pomůže vám i…
Medvědí česnek: Vše, co potřebujete vědět předtím, než utrhnete první list
Medvědí česnek: Vše, co potřebujete vědět předtím…
Velikonoční trhy v Česku: Kde uvidíte splašená vejce, obří slepici nebo vodění Jidáše?
Velikonoční trhy v Česku: Kde uvidíte splašená…
Luxusní dort se dá udělat i ze starého chleba. Upečte si dánský brødtorte
Luxusní dort se dá udělat i ze starého chleba.…
Den vody: 10 receptů na její ochucení bez kalorií!
Den vody: 10 receptů na její ochucení bez kalorií!
AHA.cz Neskutečná proměna Bagárové: Leo musel lapat po dechu!

Neskutečná proměna Bagárové: Leo musel lapat po dechu!

Mimibazar Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Poznali byste po 19 letech finalistku první SuperStar? Takhle se změnila Šárka Vaňková

Poznali byste po 19 letech finalistku první SuperStar? Takhle se změnila Šárka Vaňková

Ženy.cz Není nutné čekat do léta: 6 typů slunečních brýlí, které jsou hitem už teď!

Není nutné čekat do léta: 6 typů slunečních brýlí, které jsou hitem už teď!

Blesk.cz Princ William v LGBT restauraci ve Varšavě: Náhoda, nebo vzkaz?

Princ William v LGBT restauraci ve Varšavě: Náhoda, nebo vzkaz?

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Co vám naznačují ptáci, které potkáváte? Kos varuje před lstí, straky před ďáblem

Co vám naznačují ptáci, které potkáváte? Kos varuje před lstí, straky před ďáblem

Abecedazahrady Velikonoční trhy 2023: Praha, Brno, Drážďany a další města. Výběr toho nejlepšího!

Velikonoční trhy 2023: Praha, Brno, Drážďany a další města. Výběr toho nejlepšího!

Další doporučené recepty:

Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Buchta proti všem předpisům
Buchta proti všem předpisům
Buchta s jablky a hrozinkami
Buchta s jablky a hrozinkami
Buchta s makovými hrudkami (nejen z remosky)
Buchta s makovými hrudkami (nejen z…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a skořicí
Buchta s pudingem, zakysanou smetanou a…
  • Recepty.cz
  • Buchta s jablky a kysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí