Bůček k slavnostní večeři

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček špička
    • 3
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření kuliček
    • 2
      ks bobkový list 2-3 ks
    • sůl
    • 10
      stroužek česnek 10-12 stroužků
    • 1
      špetka chilli
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • grilovací koření
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Větší kus bůčku uvaříme asi hodinu s kuličkami pepře, nového koření, solí a bobkovými listy.
2
Připravíme si marinádu ze stroužků česneku utřených se solí, špetkou chilli, pepře a papriky, grilovacího koření a worcesteru a sojové omáčky.
3
Teplý bůček marinádou potřeme a zabalíme do alobalu. Necháme v lednici uležet alespoň minimálně 3 dny.
4
Bůček krájíme na tenké plátky.
5
Přílohy:
6
chléb, cibule, česnek, hořčice

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: