Brambory na paprice II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, zasypeme paprikou a kmínem, přidáme oloupané na kostky nakrájené brambory, osolíme, promícháme, trochu opečeme. Podlijeme malinko vodou nebo (lépe) smetanou a dusíme do měkka. Tekutiny nesmí být moc, jen lehce podlít.
2
Podáváme k pečeným masům jako přílohu.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Paprika - sladká Rostlinný olej Sůl Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MUZEOLOG
    MUZEOLOG |

    9. 4. 2011 16:43

    tento recept miluju :) bez masa jen s hlavkovym salatem a musi byt znovych brambor ... z jinych mi prijde, ze to neni ono

  • Marika Vaculíková
    Marika Vaculíková |

    4. 1. 2008 21:36

    Je to moc dobré, recept mám od své maminky a ta ho má od své, pocházela z Maďarska. My si k nim dělámo "volské oko"

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 2. 2006 07:01

    Tak ja to robím skoro rovnako, ale zemiačky dávam uvarené v šupke a narezané na kolieska. V tom paprikovom základe ich už len prehrejem. Dobrota.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: