Bramborový nákyp

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vařené brambory
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 150
      sýr
    • 1
      kelímek šlehačka nebo špenát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do předem vymazané formy naskládáme jednotlivé vrstvy. Na dno položíme brambory nakrájené na plátky, na ně klademe vrstvu rajčat, cibule a strouhané nahrubo Nivy, opepříme a se solí opatrně Niva je slaná. Na povrch naskládáme opět plátky brambor a buď zalijeme šlehačkou a zasypeme sýrem a nebo místo šlehačky dáme špenát ochucený dle chuti a navrch zasypeme sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem nebo čalamádou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.