Bílková poleva na perníčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 30 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: silvik T.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr přesypeme 2x přes sítko na čaj. Přidáme odměřený bílek a 10 minut poctivě šleháme šlehačem tak dlouho, dokud v polevě nejsou žádné kousky. Poté nalijeme do pytlíčku a ustřihneme malinký růžek. Poleva musí být hustá a téct v jedné lince.

RADA: Jak upéct měkké perníčky?

2
Perníčky poté zdobíme. Poleva na perníčku za chvíli ztuhne.

RADA: Vánoční recepty z perníku

Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Moučkový cukr

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    30. 12. 2012 15:16

    Do této polevy ještě přidávám 1/2 kávové lžičky škorbu, lépe pak zasychá.

  • silvik T.
    silvik T. |

    15. 12. 2012 19:55

    Šlehá se jen tak za studena.Dám to šlehat a dělám si něco jiného,protože to trvá poměrně dlouho .

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 12. 2012 09:55

    Šleháme nad parou, nebo jen tak zastudena? Děkuji

Další doporučené recepty: