• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
Napište svůj komentář k receptu

Biftek falešný

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Biftek falešný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • chleba
    • olej
    • cibule
    • okurka
    • koření Klasik od Vitany
    • vejce
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Na oleji usmažíme klasickou topinku. Po usmažení ji "prokapeme" kořením KLASIK, potřeme plnotučnou hořčicí, na to položíme vejce usmažené na způsob "volské oko" a poklademe v množství "přiměřeně" na kolečka nakrájenou cibulí a na kolečka nakrájenou okurkou.
2
Je to oblíbená snídaně mého muže. Recept jsme před mnoha a mnoha lety někde vyčetli (že by Péťa Vařič?). Tam dokonce psali, že když to někdo jedl po tmě, vůbec nepoznal, že to není maso.... Tak nevím....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka H. | 29. 10. 2008 08:48

    Jejda, čtu komentáře a omlouvám se dodatečně Péťovi Vařiči. Já tu knihu taky mám a měla jsem ji ráda. Nicméně recept na topinku s maggi(potmě) jsem fakt četla kdysi v Mladém světě, ale asi to byly příspěvky čtenářů v okénku Péti Vařiče. Péťo, promiň :-)

  • eva rabasova | 26. 10. 2008 22:04

    Když topinky, tak se špenátem, už se na ně těším, když zbyde špenát od oběda a je tam méně cholesterolu.

  • Vlaďka Daranská | 25. 10. 2008 14:11

    Topinka s vejci je fakt dobrá.sice nezdravá,ale když se to nebaští často,tak to tělo unese:) Mamka udělala jednou z 'nouze',když se jí nechtělo smažit topinky, zapečené housky se smaženými vejci-rozkrojila housky,podmázla je trošinku máslem,na to míchaná vajíčka,na tenká kolečka nakrájenou cibuli na,na to plátek eidamu a kečup a zapekla v troubě.Je to chutné,dá se to různě obměnit a příprava poměrně rychlá(ani návštěvy nepohrdnou.)Omlouvám se,to jsem se teda rozepsala mimo topinku:)

  • zdenka supolova | 25. 10. 2008 12:08

    Možná mám divné chutě,ale chléb s magim miluju.Zkuste topinku potřít česnekem,pomazat taveným sýrem a na to smažená vajíčka.Je to neskutečná dobrota( BEZ toho magi).

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 20:48

    Oldo, škoda ořechů a špeku, nestačil by suchý chléb? My vždycky dáváme kousek kůrky :-) Za vůní špeku se Vám tam nastěhují i ty, které to původně neměly v úmyslu ;-)

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 17:41

    Bydlím va mýtince u lesa. Na zimu se do domu stěhuje myš lesní. Jsou to takové mršky, ale stašně rychle se množej. Líčím na ně ořechy. Rozhodím jich pár kolem pastičky, ony jich pár sezobnou, ani očkem nemrknou. Potom cvak, a mám Tě. Občas je lákám na špek... Ale Otakare, že zrovna Vy skočíte na topinku... :o)

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 17:36

    Přesně jak píše Terezka. A k tomu černý čaj s citronem a nemá to chybu....

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:12

    Aj obyčajná hrianka je dobrá, ak je dobre spravená. U nás sa robia hrianky pečené na sucho ( v hriankovači alebo na platni z oboch strán ), potom sa bohato potirajú strúčikom cesnaku a tenunkou vrstvou masti, len toľko, čo vpije do hrianky. A verte , že je to dobré :)))

  • Otakar Novák | 23. 10. 2008 16:30

    Souhlasím se Sylvou. Vy vlastně křoupete obyčejnou topinku?

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 13:54

    Já tu knihu Péti Vařiče mám před sebou a tohle tam fakt není.Ale to určitě není podstatné, hlavně když to chutná.

  • Zdena z JM | 23. 10. 2008 13:46

    Takový krajíc chleba pocákáný maggi,opečený nad ohněm do křupava a potřený česnekem to si dám někdy raději jak špekáček. Ač nezdravé-moc dobré.

  • Sylva P. | 23. 10. 2008 13:23

    Pane Oldřichu, když to všechno nedáváte, co pak zbývá? Jen opečený chleba ne?

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 10:39

    Já tento biftek zbožňuji! Sice nedávám to vajíčko s okurkou, a hořčici s cibulí jsem také vypustil...místo MAGGI biftek bohatě parfémuji česnekem. A když se chci opravdu rozšoupout, dělám biftek "na druhou" - to si na něj navrším tataráček! Ani nemusí být ze svíčkové, stačí HOUBOVÝ :o)

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:11

    Jo když je opravdu veliký hlad, tak věřím že chutná jako pravý... no a ještě když je tma :-)))

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:00

    No když je véééélikej hlad, tak chutná jako pravý :-))))

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 09:50

    Péťa Vařič určite nie :))) Péťa Vařiť žiadne takéto príchute nepoužíval, varil aj veľmi lacno, ale bez umelín. Tú knihu mám doma.

  • Lenka H. | 23. 10. 2008 09:47

    Já jen potvrzuju ten zdroj receptu: Byl to opravdu Péťa Vařič v Mladém světě. Jmenovalo se to Studentský biftek: topinku hodně počesnekovat a myslím, že tam ani nebylo to vejce a okurka, jen magi, hořčice a cibule. Ale k pivu to nebylo vůbec špatný :-)

  • Jindřich Doležal | 23. 10. 2008 09:36

    Děláme to tak spoustu let. Jenom bez Magi, ale je to chuťovečka. Doporučuji. JindřichDávám jedna!

  • Martin Hyka | 22. 10. 2008 21:32

    tak to je teda sakra falešný :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Hořčice plnotučná Koření Okurka Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Cuba libre

Cuba libre

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Klasická žemlovka

Klasická žemlovka

Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

15 minut
Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

35 minut
Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

40 minut
Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

5 minut
Sweet chilli marináda

Sweet chilli marináda

60 minut
Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

Poslední sledované recepty

30
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
22
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Šopský salát
Šopský salát
18
Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Jednoduchá koprová…

Zajímavé články

Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku, bramboráky nebo pizzu
Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku,…
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev nebo zázvor ze zbytků
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev…
Rebarborové poklady ve skleničkách: Udělejte si džem, kompot, sirup nebo čatní
Rebarborové poklady ve skleničkách: Udělejte si…
S čím podávat chřest? Objevte kombinace pro opravdové fajnšmekry
S čím podávat chřest? Objevte kombinace pro…
Dorty v boho stylu: Pokochejte se těmi nejkrásnějšími
Dorty v boho stylu: Pokochejte se těmi…
AHA.cz Vítová 10 měsíců po narození syna: Rozvod s manželem!

Vítová 10 měsíců po narození syna: Rozvod s manželem!

Mimibazar Šance pro maminky z Prahy a Středočeského kraje: Získejte nákup v ceně 2000 Kč zdarma!

Šance pro maminky z Prahy a Středočeského kraje: Získejte nákup v ceně 2000 Kč zdarma!

Dáma.cz Jak se zamilovávají muži podle znamení. Takhle zjistíte, co na něj platí

Jak se zamilovávají muži podle znamení. Takhle zjistíte, co na něj platí

Blesk pro ženy Syn vraha, idol bez prstu, pašerák drog... Aneb 7 pikantních tajemství celebrit

Syn vraha, idol bez prstu, pašerák drog... Aneb 7 pikantních tajemství celebrit

Ženy.cz Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Blesk.cz Utajený pohřeb Jakuba Vyskočila (†46): Se synem se Ivan loučil v bílé firemní košili!

Utajený pohřeb Jakuba Vyskočila (†46): Se synem se Ivan loučil v bílé firemní košili!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Stala se z vás babička? Těchto 10 cenných rad oceníte vy i vaše okolí

Stala se z vás babička? Těchto 10 cenných rad oceníte vy i vaše okolí

Blesk Horoskopy Kdo s vámi bude randit jen kvůli kariéře? Tato znamení vás využijí a pak odkopnou

Kdo s vámi bude randit jen kvůli kariéře? Tato znamení vás využijí a pak odkopnou

Abecedazahrady Vytvořte si doma oázu klidu a pohody. 30 tipů jak na útulný balkon

Vytvořte si doma oázu klidu a pohody. 30 tipů jak na útulný balkon

  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí