Barevný salát

moje hodnocení:

2,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: machule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené maso (může být i pečené, nebo zbytky od oběda) nakrájíme na kousky, cibuli pokrájíme na drobno, okurku nastrouháme, přidáme kunovjanku bez nálevu, osolíme, opepříme, přidáme jogurt, tatarku a zamícháme. Tatarku dávám podle potřeby, může se zředit nálevem z čalamády.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dana
    Dana |

    19. 3. 2017 07:04

    Nám moc chutná, zrovna ho jdu dělat, okurky nedávám, přidám trochu cukru!Sto strávníků, sto chutí!! <:-)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    31. 3. 2012 10:46

    Tak toto nám vůbec nechutnalo. Škoda stehen. Takový polotovarový salát, který byl díky Kunovjance a tatarce hodně kyselý, nebyl dobrý, nebyl zdravý, a nebyl ani moc barevný. A kilo jogurtu na dvě kuřecí stehna? Předpokládám, že tam nemělo být "kg", ale "ks". To, že si autorka po sobě ani nezkontrolovala recept, taky o něčem svědčí...

  • Martina Balcárková
    Martina Balcárková |

    5. 11. 2007 11:19

    mnam je moc dobrý

Poslední navštívené:

Abecední seznam: