Barevný rybí špíz

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle počtu strávníků
    • filety z kapra, štiky, pangase ...
    • anglická slanina nebo moravská ... , plátky
    • cherry rajčátka
    • paprika - barevná
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osušíme a pokrájíme na kostky, jemně osolíme a opepříme, obalíme ve slanině.
2
Papriky očistíme a pokrájíme na stejně velké kousky jako rybí maso se slaninou. Rajčátka omyjeme a osušíme.
3
Na jehlice střídavě napichujeme rybu, papriky a rajčátka.
4
Smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran.
5
Rybí jehly můžeme nechat před smažením i krátce marinovat:
6
3 lžíce olivového oleje
7
2 lžičky worcesteru
8
3 stroužky utřeného česneku
9
chilli, sůl a pepř dle chuti
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cherry rajčátka Filety Olej Paprika Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    8. 8. 2015 06:33

    Na grilu opékané, zapíjené vínečkem......Hotová slast :))

  • Vendula
    Vendula |

    7. 9. 2014 16:41

    Vynikající!Pekla jsem je na nejvyšší výkon v troubě a asi jen čtvrt hoďky,takže fakt superychlovka. :-*

  • Donátová
    Donátová |

    28. 7. 2012 16:06

    Rybu jsem napichovala jako špízy poprvně a nikdy by mi to ani nenapadlo.Naposledy určitě nebyly,protože v rodině máme dva vášnivé rybáře .

Abecední seznam: