• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Babi Pangang - pravá čína
    Napište svůj komentář k receptu

    Babi Pangang - pravá čína

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Babi Pangang - pravá čína
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g hovězí maso
      • 2
        ks cibule
      • 2
        stroužek česnek
      • 2
        lžíce hnědý cukr
      • 2
        lžíce sojová omáčka ketjap asin
      • 2
        lžička sambal 1-2
      • 2
        plechovka rajský protlak malá
      • 3
        lžička zázvor
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Nakrájej maso na kousky, přidej sůl, pepř, zázvor, pokrájenou cibulku a česnek. Restuj nejdříve maso na másle nebo oleji, teprve až bude skoro hotové, přidej cibulku a česnek. Po 10 minutkách přidej zbytek ingrediencí s trochou vody. Nech ještě tak 30-45 minut vařit na mírném ohni. Na zpevnění omáčky můžete použít maizenu.
    2
    Výborné s rýží nebo čínskými nudlemi.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pravá Hoisin čína s nudlemi

    Pravá Hoisin čína s nudlemi

    Mřížkový koláč naší babi

    Mřížkový koláč naší babi

    Pravá třešňová bublanina

    Pravá třešňová bublanina

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • WASZEK
      WASZEK | 17. 11. 2010 13:13

      MUSÍM ŘÍCT ŽADNA SLÁVA

    • Patrick Schmitt
      Patrick Schmitt | 26. 9. 2010 18:59

      Ani jedna vsak neni na nasem ceskem, velmi omezenem trhu bezne dostupna. PS: Ne kazdy asijsky pokrm je pripravovan rychlym kratkym varenim ve woku. je to stejne tak velky omyl jak autorova domenka, ze to, co sem poslal, bylo vymysleno v asii.

    • Patrick Schmitt
      Patrick Schmitt | 26. 9. 2010 18:54

      Babi Panggang, jak se spravne pise je jidlo pochazejici z indoneske kuchyne. Tam se ovsem zaiji prasata zejmena k priprave tohoto pokrmu. kostu se pouziji k priprave polevky, maso se ugriluje a krev je zpracovana v omacku do ktere se maso namaci. Tento recept je zrjme jakasi napodobenina holandskeho babi panggang, coz je tam oblibeny pokrm skladajici se z dokrupava fritovaneho masa v omacce, jejiz zaklad tvori rajcata a byva dochucovana napr. sambal oelekem, indoneskou sojovou omackou a omackou hoi sin atd...Holandsky babi panggang tak predstavuje mix holandske, indoneske a cinske kuchyne. Autor receptu jej sam zrejme nikdy nedelal, jedna se pouze o nedokonaly preklad. Zkratka EL v mnoha germanskych jazycich stoji pro to, co je u nas polevkova lzice. stroop je napr. holandske slovo pro sirup. Ostatne ketjap asin je jedna ze dvou hlavnich sojovych omacek z indonezie. Ma trpkou chut. Druha znama je ketjap manis. Ta je husta a sladka.

    • Zuzana Pfefferová
      Zuzana Pfefferová | 15. 5. 2010 11:02

      Proč to je v pokrmech z drůbeže, když je to z hovězího masa?

    • Hana Sharpe
      Hana Sharpe | 29. 8. 2008 15:48

      A navic: v prekladu Babi = prase, Pangan = jidlo (Indonesie, Malajsie)

    • Jana Remková
      Jana Remková | 25. 8. 2008 23:01

      Taky bych si myslela,že čína je něco jiného,ale jak tady bylo už mnohokrát řečeno,je to o názvu,ikdyž opravdu taky nevím,co je to el.stoop,přesto si myslím,že to nemusí být špatné

    • Mirka P.
      Mirka P. | 25. 8. 2008 23:01

      Taky si myslím, že spíš než pravé číně se to podobá čínské variantě hovězího guláše, ale třeba to chutná dobře... s tím el. stroopem.

    • Ladislav Dorazin
      Ladislav Dorazin | 25. 8. 2008 22:58

      Souhlasil bych s Evangelinou,ale nedám něčemu 5 aniž bych to aspoň vyzkoušel.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 25. 8. 2008 22:56

      Souhlasila bych s Evangelinou,ale jinak to nemusí být špatné

    • Evangelina Ciprová
      Evangelina Ciprová | 25. 8. 2008 21:05

      Tohle má do "pravé" číny hodně daleko. Hlavní zásadou čínských jídel je to, že jsou hotová velmi rychle, zelenina zůstává křupavá a jen velice málo uvařená. Rozhodně se to nevaří 35-40 minut, to už tak jedině maďarský guláš.

    • Zdeněk Bezručka
      Zdeněk Bezručka | 23. 8. 2008 06:28

      Co je to 1.el.stroop ??? Elekrický strop nemám,ani podlahu.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hnědý cukr Hovězí maso Pepř mletý Rajský protlak Sambal Sojová omáčka Sůl Zázvor
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Strouhaná tvarohová buchta

    Strouhaná tvarohová buchta

    Kynuté koláče od maminky

    Kynuté koláče od maminky

    "Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

    "Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

    Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

    Játrové špízy (kořeněná játra) -…

    Staročeské zelí s kroupami a uzeným

    Staročeské zelí s kroupami a uzeným

    Pizza Quattro Formaggi

    Pizza Quattro Formaggi

    Meruňková zmrzlina

    Meruňková zmrzlina

    Koláček z pohanky

    Koláček z pohanky

    Základní těsto na koblihy

    Základní těsto na koblihy

    Doporučujeme

    60 minut
    Květáková pizza

    Květáková pizza

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    68
    Palačinky
    Palačinky
    65
    Bramboráky
    Bramboráky
    47
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    31
    Kotlety plněné kysaným zelím
    Kotlety plněné kysaným…
    31
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"

    Zajímavé články

    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…

    Sledujte nás

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Chce vás partner opustit kvůli milence? Víme, jak nad ní zvítězit a získat ho zpět!

    Chce vás partner opustit kvůli milence? Víme, jak nad ní zvítězit a získat ho zpět!

    Dáma.cz Jane Seymour slaví 70: Kam se poděla doktorka Quinnová a její přátelé?

    Jane Seymour slaví 70: Kam se poděla doktorka Quinnová a její přátelé?

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Reflex.cz Rok s covidem: Jak s ním šel čas a jak proměnil náš ­život?

    Rok s covidem: Jak s ním šel čas a jak proměnil náš ­život?

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Babi Pangang - pravá čína
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí