Argentinské nudle

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lfever

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na masovou směs
    • 4
      plátek roštěná
    • těstoviny (Např. farfalle)
    • paprika Barevná
    • cibule
    • česnek
    • sůl
    • chilli papričky (Sušená nebo čerstvá
  • Na omáčku
    • červený vinný ocet 1/2 šálku
    • olej 3/4 šálku
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      stroužek česnek
    • cibule
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve dáme vařit vodu na těstoviny a připravíme je "al dente". Chilli papričku nakrájíme na malé kousky a dáme do rozpáleného oleje. Přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka ho osmažíme. Maso vyjmeme a vložíme do omáčky, kterou jsme si předem připravili smícháním všech ingrediencí na omáčku.
2
V pánvi na výpeku osmahneme na proužky nakrájenou papriku, na kroužky nakrájenou cibuli a pokrájený česnek. Maso vrátíme do pánve, přidáme předvařené těstoviny, vše společně prohřejeme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.