• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Arabský kebab
    Napište svůj komentář k receptu

    Arabský kebab

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 9
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Arabský kebab
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 800
        g hovězí maso s krátkou svalovinou
      • sůl
      • 4
        lžíce máslo
      • 1
        ks cibule velká
      • 1
        kostka vývar
      • 6
        stroužek česnek
      • 8
        ks brambory
      • skořice kousek celé, nebo 1/2 lžičky mleté

    Postup přípravy receptu

    1
    Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu.
    2
    Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory.
    3
    Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Arabský chléb - Pide

    Arabský chléb - Pide

    Kebab v baklažánech

    Kebab v baklažánech

    Grilovaný kuřecí kebab

    Grilovaný kuřecí kebab

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Richard
      Richard | 26. 9. 2012 20:10

      Naprostou souhlasím s Janaso - úžasný, chutný a jednoduchý :-) recept. Uvařil jsem, ochutnal a sežral....! Tak jsme se přecpali, že mi snad praskla žaludeční stěna......

    • Janaso | 19. 3. 2011 19:12

      Bez ohledu na vhodnost či nevhodnost názvu zařazuji do oblíbených. Rodina mlaskala nahlas a třikrát(!) se přidávalo.

    • cabscoeve cabscoeve
      cabscoeve cabscoeve | 11. 9. 2009 18:13

      Hi camrad in your event i advise this preparations <a href=http://mizantrop.isuisse.com/vanos/andrew_vanos.html>andrew vanos</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/iplex/purchase_iplex_online.html>purchase iplex online</a> <a href=http://mizantrop.iespana.es>atarax hydroxyzine side effects</a> <a href=http://mizantrop.iespana.es>buy cortalone</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/tridesilon/buy_tridesilon_online.html>buy tridesilon online</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/solage/discount_solage.html>discount solage</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/lincocin/lincocin_injection.html>lincocin injection</a> <a href=http://mizantrop.iquebec.com/adapalene/cheap_adapalene.html>cheap adapalene</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/triostat/cheap_triostat.html>cheap triostat</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/amprenavir/buy_amprenavir_online.html>buy amprenavir online</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/triamterene/order_triamterene.

    • misa slavikova
      misa slavikova | 24. 7. 2009 18:54

      Nemáte to jedno??Kdo chce tak at ochutna.Jedla jsem ho ve Španělsku i v Řecku a různě vždy to je udělané jinak.Na špilku na talířku v bulce.a jestli se vám tento recept nelíbí jaký je tak si ho napiheejte na špejli a hodte na chvilku na gril.

    • cabscoeve cabscoeve
      cabscoeve cabscoeve | 29. 12. 2008 09:33

      Hey! camrad in your event i offer to try this preparations [url=http://pphhaarr.fizwig.com/ivermectin/ivermectin_pour_on.html]ivermectin pour on[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/crestor/crestor_drug.html]crestor drug[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/percocet/order_percocet.html]order percocet[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/valtrex/buy_valtrex.html]buy valtrex[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/paclitaxel/buy_paclitaxel.html]buy paclitaxel[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/zolpidem/buy_zolpidem_online.html]buy zolpidem online[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/ativan/xanax_ativan.html]xanax ativan[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/rabeprazole/buy_rabeprazole_online.html]buy rabeprazole online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/furosemide/purchase_furosemide_online.html]purchase furosemide online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/podofilox/purchase_podofilox_online.html]purchase podofilox online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.

    • lAJDA TUPÁ
      lAJDA TUPÁ | 4. 1. 2008 20:23

      Kebab je pokrm z mletého masa -na jehle,masa grilovaného vertykálně a postupně se odřezává , ale kebab muže vypadat podobně jako guláš protože se připravuje i v hrnci e podlévá se vodou____Kebab je hodně druhu ale turecký je nejčastěji z jehněčího masa KUZU.

    • j
      j | 15. 7. 2007 23:02

      byla sem v Egyptě...měla sem tam kebab..několikrát..a předtav si-NEBYL MLETÝ!!Kebab je z různých druhů masa-jen ne z vepřového,protože je to proti muslimskému přesvědčení...nicméně si myslím,že místo dumání nad tím,proč se recept jmenuje kebab,byste mohli jít spíš k plotně a zkusit to uvařit a zjistit,jak to chutná..možná to neni kebab,ale třeba budete překvapení,jak je to dobrý

    • Patrick Schmitt
      Patrick Schmitt | 26. 9. 2006 20:31

      Recept zni zajimave ale spravny kebap to neni, ten se totiz velmi podoba Gyrosu. Jedna se o tenke kousky opeceneho ci ogrilovaneho hoveziho masa, podava se vetsinou v pite spolecne se zeleninou (zeli, okurky, rajcata, apod.) a take vetsinou s dvema omackama, jednou jemnejsi a jednou palivejsi. Nakonec se to posype palivym korenim jako napr. chilli. muze se tam pridat i ovci syr. Je pravda, ze existuje hodne druhu kebapu, takze existuji i takeove, ktere se podavaji na taliri, ale maso byva upravene vzdy stejne, i tehdy, kdyz se pouzije jiny druh masa, jako je napr. kureci nebo kruti.

    • Eliška
      Eliška | 27. 2. 2006 08:30

      Mam takový pocit že se tu vytvořil kroužek kde kdo byl a jak co vypadá a né jak co chutná vždyt je to jedno hlvaně že to nekomu chutná nééé vždyt je to tu zde o jídle a né o cestování ne nebo se mílim.Dobrou chut všem,a bylo to super pochutnáníčko

    • Helena
      Helena | 19. 12. 2005 07:24

      Vyraz kebab pochazi z tureckeho sis kebab,maso na jehle.Postupne se rozsiril na Balkan a do stredniho vychoduDnes kebab znamena kousky masa osmazene a vlozene do dute sisky testa z masa a bulghulu a znovu osmazene.Tvar ale muze byt i jiny.Byla jsem na navsteve v rodine jednoho irackeho lekare,jehoz zena taky pracuje a predlozili nam jejich kebab,sisky z bramboroveho testa s krupici plnene kostickami masa.Pro moji strdoevropskou chut to bylo velmi prijatelne a navic osmazena krupicka kroupala,neco noveho.Kdyz jsem se zeptala na recept,tak mi ta pani rekla,abych se s tim nedelala,ze oni to takle delaji jen vyjimecne pro navstevy,doma,pro nedostatek casu pridaji uz jen brambory k masu.Asi obdoba tohoto receptu.Klasicke kebab muze delat jen zena v domacnoti,nebo nekdo kdo se tim zivi.Je to dobre ,ale casove narocne.

    • Eva Fialová
      Eva Fialová | 17. 12. 2005 11:25

      Název mě moc nezajímá, ten recept je skvělý, rychlý, ne moc drahý, dá se připravit libovolné množství porcí, chutˇ je zcela ojedinělá. Autorce děkuji, kritici a rejpalové většinou neuvaří ani chleba s máslem.

    • Věra
      Věra | 5. 10. 2005 10:09

      Badea Abass: možná bude dobrý, když recept vyzkoušíte a bude se Vám líp psát "ftipný" komentář, nebudete psát jak "vipadá" ale jak chutná tento recept a ještě se ušetří za cestu do Izraele nebo do Egypta i za restaurace.

    • Lada Kovářová
      Lada Kovářová | 5. 10. 2005 08:51

      Nikomu nenutím podle receptu vařit ani jej číst :) Čekám na vaše cestovatelskérecepty na kebab. Mmch "vypadá" se píše s tvrdým Y.

    • Badea Abass
      Badea Abass | 5. 10. 2005 00:35

      souhlasím s Alešem,tento recept je nesmysl.Kdybych to dělala podle tohoto postupu tak myslím že když pak ještě zahustím a přidam papriku tak budu mit guláš. Kebab se dělá z mletého masa a to už je snad velký rozdíl!!!!!!!!! Myslím že paní Lada by měla navštívit min restauraci když ne stát aby si ujasnila jak vipadá a chutná kebab

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 30. 9. 2005 17:35

      Ales Bala, nesouhlasim, kebab je spousto druhu a nejen z mleteho masa! Dela se i ze skopoveho!

    • ales bala
      ales bala | 30. 9. 2005 16:50

      pokud vim tak kebab je neco jineho a to z mleteho masa.staci zajet do izraele,nebo egypta a uvidite co je to pravy arabsky kebab

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Kebab
    Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hovězí maso Máslo Skořice Sůl Vývar
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Koprová omáčka

    Koprová omáčka

    Maso tří barev

    Maso tří barev

    Hermelínové jednohubky

    Hermelínové jednohubky

    Smažená plněná vejce

    Smažená plněná vejce

    Trvanlivé sušenky

    Trvanlivé sušenky

    Pečená kuřecí stehna

    Pečená kuřecí stehna

    Jogurtové řezy II.

    Jogurtové řezy II.

    Treska na gril

    Treska na gril

    Polévka z vaječné jíšky

    Polévka z vaječné jíšky

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    24
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    24
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    21
    České buchty
    České buchty
    19
    Palačinky
    Palačinky
    19
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle

    Zajímavé články

    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Nedělní Aha! 11.4.2021

    Nedělní Aha! 11.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz Iveta Bartošová by slavila 55: Tragická ztráta lásky, milostné zvraty a sebevražda

    Iveta Bartošová by slavila 55: Tragická ztráta lásky, milostné zvraty a sebevražda

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz Vláda nechce vzdělané a kriticky myslící lidi, ale nevolníky do montoven, říká hospodářská historička

    Vláda nechce vzdělané a kriticky myslící lidi, ale nevolníky do montoven, říká hospodářská historička

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    • Recepty.cz
    • Arabský kebab
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí