Angkorský punč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ananasový kompot (Velká konzerva)
    • 1
      ks přírodní bílé víno (Láhev)
    • 2
      ks vanilkový cukr (Sáčky)
    • 1
      sklenice višňovice (Nebo meruňkovice)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ananas nakrájíme na kousky, vložíme do smaltovaného nebo kameninového hrnce, přidáme ananasovou šťávu, víno, vanilkový cukr a sklenku studené vody. Vše uvedeme těsně pod bod varu. Stáhneme z ohně, dolijeme višňovicí nebo meruňkovicí a ihned podáváme.
Zařazení: Nápoje Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • profi_labuznik
    profi_labuznik |

    17. 2. 2011 11:46

    vyborne

  • zbynka olsakova
    zbynka olsakova |

    20. 12. 2009 17:35

    vyborny recept.doporučuji.

  • lulu kkk
    lulu kkk |

    25. 12. 2008 20:40

    Vcera jsme varili vanocni punc, vsem moc chutnal a jen se po nem zaprasilo, jen tu merunkovici ci visnovici jsme doma nenasli, tak jsme to nahradili rumem a bylo hotovo.

  • l
    l |

    10. 2. 2005 14:02

    skveli