Ananasový koláč

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mleté vlašské ořechy
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 1
      plechovka ananasový kompot
    • tuk
    • strouhanka
  • Poleva
    • 200
      ml pomazánkové máslo
    • cukr
    • 1
      lžička vanilkový pudink
    • 1
      balení vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme vejce s cukrem, postupně přidáme ořechy, hladkou mouku se sodou a na kostičky nakrájený ananas i s vodou z konzervy. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, upečeme. Na ještě vlažnou buchtu rozetřeme polevu, posypeme oříšky a pocákáme čokoládou.** **
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • PavlaBak
    PavlaBak |

    22. 3. 2014 11:56

    Dělala jsem tento koláč poprvé v životě a jen proto, že jsem nevěděla co s plechovkou ananasu. A musím říct, že tolik pochvaly za jeden den jsem dlouho nezažila :-) koláč je strašně jednoduchý a výsledek opravdu neskutečný!

  • PavlaBak
    PavlaBak |

    22. 3. 2014 11:55

    Dělala jsem tento koláč poprvé v životě a jen proto, že jsem nevěděla co s plechovkou ananasu. A musím říct, že tolik pochvaly za jeden den jsem dlouho nezažila :-) koláč je strašně jednoduchý a výsledek opravdu neskutečný!

  • Madhuri
    Madhuri |

    14. 7. 2013 14:31

    I reokcn you are quite dead on with that.

  • Clarynka
    Clarynka |

    25. 1. 2013 14:43

    Skvělý koláč, lepší jsem dlouho nejedla, dokonce i můj chlap říkal, že je to nejlepší orgasmus :-D

  • gabikkk
    gabikkk |

    27. 5. 2012 16:38

    vynikajici :)))!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Ribana
    Ribana |

    25. 6. 2011 09:36

    Koláč znám pod názvem "Ženský orgasmus", je opravdu super

  • ANDY
    ANDY |

    7. 11. 2010 10:44

    KOLAC JE VYBORNY :-D PRESNE TAKOVY JAKY NAM DELAVALA NASE ZNAMA A TED UZ HO UMIM I JA,NEMA CHYBU JE TO NAMKA :-)

  • Jana Papežová
    Jana Papežová |

    9. 1. 2010 11:44

    Sklenka - tzn 250 ml ?díky za odpověď

  • Michaela V
    Michaela V |

    19. 1. 2009 12:41

    Slkádám poklonu tomuto dezertu,je naprosto super.Pekla jsem ho v pátek-doma aplaus,v práci kam jsem kousek vzala totéž.Stává se mým oblíbeným a dávám za 1.

  • Katka
    Katka |

    24. 11. 2007 11:26

    Tak jsem také právě dopekla tento koláč. S malou obměnou - ne ananas, ale meruňky; ne pomazánkové máslo, ale jen puding, oříšky, čokoláda a výsledek výborný! Přítel se olizuje a já též hodnotím dobře - rychlé dobré :)

  • Gábina
    Gábina |

    15. 11. 2006 21:44

    Petro, musíte být přihlášená a kliknete na ikonu vpravo vedle názvu receptu. Recepty oblíbené si pak můžete prohlížet na hlavní stránce vlevo v menu

  • Petra
    Petra |

    15. 11. 2006 21:05

    Moc děkuji za radu, mám ještě jeden dotaz, jak se zařadí recept do oblíbených?

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    13. 11. 2006 18:12

    Petro, hlasování je jednoduché - jen se musíte zaregistrovat v pravém horním rohu a pak kliknout na známku pod receptem:-)) Registrace je zdarma, NEBOLÍ a je výhodná - zpřístupní se Vám např. kolonka Oblíbené recepty, kam si můžete ty nejlepší uložit a snadno je pak najdete:-)) A taky můžete mít trvale vyplněný přihlašovací nick a případně mailovou adresu a nebudete to muset pokaždé psát znovu:-))

  • Petra
    Petra |

    13. 11. 2006 16:07

    Tak tohle byla opravdová bomba, děti se div nepopraly, musela jsem péct v neděli znovu. Zařazuji do oblíbených, kdybych uměla hlasovat, dávám 1*********

  • Ivana
    Ivana |

    4. 7. 2006 09:52

    To pomazánkové máslo má tak specifickou chuť, že to ten škrob úplně "přerazí", nemějte strach.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    3. 7. 2006 08:40

    a co tam dát místo toho pudinku vanilkové Frapko (mají v Kauflandu)? To by se také ochutilo a ten škrob by tam nebyl cítit

  • Milena
    Milena |

    2. 7. 2006 22:33

    Výborné.Neměla jsem ořechy tak jsem dala slunečnicová semínka, nahoru citronovou polevu.

  • Ivana
    Ivana |

    28. 6. 2006 13:59

    Vyzkoušejte, uvidíte. Pokud dělám tuto buchto na klasický plech, dávám toho pomazánkového másla trochu víc, tak krabičku a čtvrt. Vanilkového pudinku je tam jenom 1 lžička, takže to jen provoní, není to cítit škrobem. Nebo aspoň žádná návštěva si nestěžovala a buchta zmizela ze stolu velice rychle.

  • Jana
    Jana |

    28. 6. 2006 13:40

    Takže vznikne lehce nažloutlé máslo.Já nevím,syrový škrob,není to v té polevě cítit?

  • Ivana
    Ivana |

    28. 6. 2006 11:21

    Nee, pouze prášek.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    28. 6. 2006 09:52

    ten vanilkový pudink se tam dává uvařený?