Zvolna pečený celer

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer
    • 1
      lžička sůl maldonská uzená
    • olivový olej
    • 4
      snítka tymián

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer důkladně omyjte. Všechny záhyby vyčistěte jemným (třeba zubním) kartáčkem, případné zbytky listů ořežte.
2
Kořínky seřízněte tak, aby celer stál na místě. Troubu zapněte na 180 °C. Bulvu položte na arch pečicího papíru, přidejte snítky tymiánu a zabalte. Pak ji obalte alobalem a vložte do trouby.
3
Podle velikosti celeru pečte asi 4 hodiny. Hotový celer rozpulte nebo rozčtvrťte, pokapejte olivovým olejem a zlehka osolte. Podávejte jako předkrm nebo přílohu.
Kategorie: Zelenina
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Olivový olej Sůl Tymián

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: