Zelí zapečené s krupicí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné zelí nakrájíme na nudličky a 10 minut vaříme v mírně osolené vodě. Scedíme, necháme vychladnout. Vmícháme nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, rozšlehaná vejce s mlékem, krupicí, trochou soli, pepře. Dáme do olejem vymazané zapékací mísy, zapečeme dorůžova.
2
Podáváme s bramborami, příp. zeleninovým salátem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hlávkové zelí Krupice Mléko Olej Pepř mletý Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Trimila
    Trimila |

    5. 9. 2014 13:39

    Výborné jídlo! Já ho dělám trošku jinak, pro 4 osoby 800g hlávk.zelí, 8 - 10 vrchovatých lžic krupice, 6 - 7 dl mléka, mohou se dát i 4 vejce, jinak vše ostatní stejně, postup stejný, sůl podle chuti. Peču asi 25 - 30 min., cca na 220 stupňů. Nedávám už žádnou přílohu, jen zeleninový salát. Mňam. :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: