Zeleninový boršč s uzeninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Geeog

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kořenová zelenina
    • brambory
    • kysané zelí
    • červená řepa Nakládaná
    • cibule
    • uzeniny
    • smetana
    • masox
    • paprika
    • paprika - sladká
    • kmín
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • sladká smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubo. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou uzeninu dle vaší chuti a restujeme. Přidáme půl lžičky pálivé papriky a dvě lžičky sladké papriky a ještě malinko orestujeme. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme zeleninu, zelí, koření a vaříme do měkka. Brambor též nastrouháme a polévku jim zahustíme. Přidáme červenou řepu bez nálevu a krátce povaříme. Zjemníme smetanou a dosolíme.
2
<BR>Je lepší rozleželá a lze jí podávat i jako hlavní jídlo. Bohatá především na vlákninu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.