Zeleninová hořčice

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Bubo.smithy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše, kromě horčice, vařit 30 minut. Před dovařením přidat horčici a pak rozmixovat. Zavařujeme 30 minut při 80 °C.
2
Vynikající příloha k grilovanému masu.

Komentáře k receptu

  • Lea Smithy
    Lea Smithy |

    7. 9. 2008 16:03

    Horčici dávám tu střední 200 g a česnek celou paličku :-)

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    4. 9. 2008 18:34

    Vynikjííícíííí!! Dala jsem těch feferonů více,asi 4 kusy zavařených šipek,nic jiného jsem nesehnala,hořčici jsem dala ve sklenici tu třídecovou a nakonec jsem ještě malinko zakápla tekutým chili.Chuťově to nemá chybu.Jinak jsem se držela receptu a opravdu to stojí za to.Chválím,dávám za jedna!!!

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    4. 9. 2008 13:27

    Ještě snad,pokud někdo bude vědět,jak velká hořčice?Nebo to je jedno?Ta 3 deci ve skle,nebo v kelímku ta menší?

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    4. 9. 2008 13:23

    Tak to taky nevím,ale myslím,že paličku,ten jeden česnek by tam vůbec nebyl cítit a jedno vím určitě.Tohle hned dnes vyzkouším,mám nadbytek rajčat a papriky teď mají celkem příznivou cenu.Jen ty feferony nikde nejsou,ale poradím si

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    4. 9. 2008 10:39

    Dle mého názoru určitě palička česneku.

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    4. 9. 2008 10:21

    Podle mého to bude palice česneku !

  • lenka galvasová
    lenka galvasová |

    3. 9. 2008 21:04

    Paličku česneku,nebo jen jeden stroužek?