Zelenina na kari II.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole mungo uvaříme a scedíme (pozor na rozvaření, jsou uvařené rychle). Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený celer a na kolečka nakrájenou mrkev a opečeme. Poprášíme kari kořením, přilejeme vývar a dusíme asi 10 min. Před koncem přidáme fazole a na osminky nakrájená rajčata. Dosolíme, opepříme. Smetanu smícháme s maizenou a zeleninu zahustíme. Rýži udusíme a podáváme se zeleninou.

Komentáře k receptu

  • hanka
    hanka |

    11. 7. 2006 09:33

    ňami ňami :)

  • Silvie Šindlerová
    Silvie Šindlerová |

    16. 1. 2006 13:03

    docela dost dobrý mému manželovi to nechutná ale mě jo.

Abecední seznam: