Zapékané filé II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé (nebo lososa) osolíme, opepříme, okmínujeme a opaprikujeme. Opečeme na olej. Přendáme do zapékací misky (nejlépe keramické či kameninové, v níž můžeme pokrm servírovat). Zalejeme trochou bílého vína a před koncem zapékání posypeme sýrem. Necháme zapéci dozlatovat.
2
Podáváme s vařenými brambory a salátem.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Kmín Olivový olej Paprika Pepř mletý Rybí file Sůl Sýr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: