Zapečené bůčkové závitky

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: 150 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček libovější
    • cibule
    • salám
    • grilovací koření
    • sůl
    • 3
      ks vejce
    • paprika světlá zelená paprika (do 1 závitku 1/2 papriky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, z obou stran osolíme a posypeme grilovacím kořením, na to dáme 1/2 papriky nakrájené podél na proužky, asi 1/4 cibule, kolečko salámu a asi 1 lžíci míchaných vajec.
2
Zabalíme, spíchneme jehlou a klademe do pekáčku těsně jeden vedle druhého. Podlijeme vodou a hodně vypečeme (na 200 °C skoro 2 hodiny, aby se z bůčku co nejvíc vypekl tuk).
3
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem, ale výborné je i studené s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzka
    Zuzka |

    16. 1. 2012 10:51

    Výborné, chuťově nemá chybu. S chlebem za studena, super!

  • Ježi
    Ježi |

    13. 12. 2011 09:38

    Výborné.... použila jsem libový bůček "ze špičky" a super.

  • Peťule
    Peťule |

    1. 12. 2006 23:54

    To je je dobré už jen když si to člověk čte:-)Hned zítra u udělám manželovi na papu.

  • Jana Z
    Jana Z |

    1. 12. 2006 13:56

    Tak to tedy ano přátelé.Někdy si musí člověk i chuťově zahřešit