Žampiony plněné kuřecí sekanou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampionům vykroutíme nožky a najemno posekáme a hodíme do misky, k rozmrazené sekané. Ostřejší lžičkou opatrně žampiony vydlabeme, jak to půjde a vydlabanou směs taky posekanou dáme ke směsi.
2
Přidáme cibulku na jemno, houbové koření dle chuti, ostatní koření a kousek rozpuštěného másla a petrželku. Směs dobře rozmícháme a plníme hlavičky hub, naskládáme je masem vzhůru do pekáče.
3
Do každého ještě zasuneme malý špalíček másla. Podlijeme vodou, rozdrtíme houbovou kostku (nebo dvě, podle toho, kolik dáme vody na šťávu). Zakryjeme alobalem a dáme péct jako klasickou sekanou. Až se zdá směs produšená, dopečeme chvilku odkryté pro barvičku.
4
K tomu brambůrky ve šťávičce pěkně rozmačkat.

Komentáře k receptu

  • dagmar
    dagmar |

    30. 7. 2007 16:51

    vynikající,dobrůtka,doporučuju,i můj mlsný syn si pomlaskával

Poslední navštívené:

Abecední seznam: