Voňavá krkovička

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený nadrobno, přidáme maso, orestujeme a dáme pod pokličkou péct do trouby, před koncem pečení pokládáme na maso vrstvu vysočiny, nakrájené na nudličky smíchanou s nakrájenými tvarůžky, vložíme zpět do trouby, ale už bez pokličky a necháme zezlátnout.
2
Jako přílohu dávám vařené brambory a zelný salát.

Komentáře k receptu

  • Marie Dubcová
    Marie Dubcová |

    15. 2. 2007 08:36

    Recept jsem zkusila z pananky a jelikož jsem neměla tvarůžky,dala jsem romadur. Takhle jsme si už dlouho nepochurnali, je to vynikající záležitost i když trochu více voňavá.

  • Jana D
    Jana D |

    12. 1. 2007 21:42

    Dnes jsem uvařila k obědu a bylo to moc dobré.

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    12. 1. 2007 17:08

    Maso podléváme,omlouvám se, že jsem to do přípravy nenapsala.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    12. 1. 2007 15:35

    To se peče jen nasucho, ničím se nepodlévá?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: