Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husí játra jako předkrm
Domácí pizza podle Míši
Zeleninový salát se sýrem
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Bylinkový chléb (DUKAN)
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Perník s čokoládou a kokosem
Bůček na pivu - pikantní
Hlíva s pohankou
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek