Vepřové řízky s cibulí a česnekem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do zapékací mísy si dáme trochu tuku, nakrájenou cibulku na kolečka, pak stroužky česneku na tenoučké plátky nakrájené. Řízky osolíme, opepříme a dáme na již připravený základ a dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme cca 1 hod. Průběžně potíráme kouskem másla. K jídlu podáváme brambory či br. kaši a jako zeleninu hrášek s mrkví v konzervě.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bylinky Česnek Cibule Máslo Pepř mletý Sůl Vepřové maso Zelenina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: