Vepřové plátky s hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: rawenna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme na drobno nakrájenou cibulku. Osmažíme do zlatova, potom zalejeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme do měkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
2
Příloha: bramborová kaše
3
Tip: vhodné i s kuřecím masem!
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hermelín Hořčice Masox Olej Pepř mletý Slanina Sůl Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • johny5
    johny5 |

    27. 1. 2013 11:05

    :-P :-P :-P :-P

  • Sir Andrew
    Sir Andrew |

    31. 7. 2012 19:47

    Chuťově sice dobré, ale pozor na vytečení hermelínu :'(

Abecední seznam: