Vepřové maso v zelí s rajčaty

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a na rozehřátém oleji po všech stranách opečeme. Potom přidáme oloupaná rajčata (spařená), nakrájená na čtvrtky, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka. Teprve pak přidáme nahrubo nakrájené zelí a dodusíme. Nakonec zalijeme pokrm smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a vše krátce povaříme. Dochutíme a podáváme s vařenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: