Vepřová plec s fazolkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová plec libová
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka vrchovatá
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 500
      g zelené fazolky mražené
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme maso a osmahneme. Zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme, až je maso poloměkké. Během dušení mírně podléváme.
2
Přisypeme překrájené fazolky a dále dusíme.
3
Když je vše skoro měkké, přimícháme do pokrmu kysanou smetanu, ve které jsme rozšlehali mouku. Povaříme ještě asi 15 minut. Dokyselit lze trochou citrónové šťávy.
4
Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarka
    Jarka |

    23. 9. 2016 10:21

    Také jsem vařila a jako přílohu jsem zvolila brambory. Jinak dobré.

  • Jarka
    Jarka |

    23. 9. 2016 10:19

    Také jsem vařila a jako přílohu jsem zvolila brambory.Jinak chválím.

  • Jarka
    Jarka |

    23. 9. 2016 10:19

    Také jsem vařila a jako přílohu jsem zvolila brambory.Jinak chválím.

  • Yanička66
    Yanička66 |

    17. 8. 2014 19:47

    Super, moc chvalim. Jen mi jako priloha prisly lepsi brambory ;-)