Vepřová panenka s jablky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: jarabr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytou panenku nakrájíme na plátky zhruba 2-3 cm široké. Plátky lehce naklepeme (nejlépe přes sáček a jen tupou stranou nože), osolíme, opepříme a potřeme horčicí.
2
Nakrájíme si cibuli na kolečka. Oloupeme si jablka, zbavíme je jádřinců a rozkrájíme je na 1 cm široké kolečka.
3
Rozpálíme si olej a restujeme na něm cibuli s jablky. Pak je vyjmeme z pánve. Na tom samém oleji opečeme plátky masa z obou stran, přiklopíme pokličkou, zmírníme oheň a dusíme 3-5 minut.
4
Poté plátky posypeme majoránkou, přidáme směs cibule s jablky. To vše necháme přejít varem.
5
Podáváme ihned a s čímkoliv, na co máme chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Jablka Majoránka Olej Pepř mletý Sůl Vepřová panenka

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: