Velikonoční sekanina

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
2
Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
3
Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.

Komentáře k receptu

  • Zorka Klimošová
    Zorka Klimošová |

    20. 3. 2008 10:23

    Pro barvu ještě přidávám nakrájené zelené části porku. Jinak to nemá chybu. Přílohy nejsou třeba.Díky, konečně to někdo sepsal.

Další doporučené recepty: