Vejce v červené omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • tabasco
    • 1
      plechovka rajčata 850 ml nebo 1 kg čerstvých rajčat
    • tuňák - ve vlastní šťávě 210 ml
    • 10
      ks olivy s papričkou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme na tvrdo. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata i s nálevem (čerstvé oloupeme a v troše vody krátce povaříme), a krátce povaříme (asi 10 min.).
2
Potom přidáme odkapaného tuňáka a na kolečka nakrájené olivy. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a tabascem. Oloupaná vejce podélně překrojíme na poloviny. Půlky vajec přelejeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.