Vánoční vrkoč

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z přísad vypracujeme těsto a necháme vykynout (klasickým způsobem). Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a s cukrem, rozinkami a skořicí dusíme, dokud se nevydusí šťáva. Těsto vyválíme na obdélník asi 1 cm silný a do středu vložíme náplň (do tvaru válce). Těsto na obou okrajích nakrájíme až k náplni šikmými asi 4 cm širokými zářezy. Z pruhů spleteme nad náplní vrkoč. Necháme trochu nakynout a upečeme v troubě. Můžeme polít cukrovou polevou nebo jen pocukrujeme práškovým cukrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Jablka Mléko Rozinky Skořice Sůl Tuk Vejce

Komentáře k receptu

  • Píííí
    Píííí |

    11. 12. 2012 12:18

    ča <:-)

  • Píííí
    Píííí |

    11. 12. 2012 12:18

    ča <:-)

Abecední seznam: