Vajíčková polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • slanina
    • krupice
    • 1
      ks vejce
    • voda
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V polévkovém hrnku rozpečeme kousek slaniny nakrájené na kostičky - zpočátku mírně, aby se vypeklo co nejvíce tuku. Na tomto tuku potom osmahneme asi 2 lžíce krupice, na to vyklepneme vajíčko a necháme srazit. Zalejeme vodou, provaříme. Na talíři doplníme nakrájenou pažitkou. Je to rychlá - a pokud k tomu přikusujeme i chléb - sytá večeře pro zimní dny.

Komentáře k receptu

  • jaroslava oumarová
    jaroslava oumarová |

    6. 1. 2006 11:54

    omlouvám se, to jsem si nevšimla, hledala jsem ji pod tímto názvem a nebyla tam.

  • Jana Han
    Jana Han |

    6. 1. 2006 01:52

    toto je jen obmena polevky, ktera tady uz v receptech je.