Tyrolská omeleta

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • 200
      g uzené maso - vařené
    • 4
      ks anglická slanina (Plátky)
    • 2
      lžíce sádlo
    • 3
      ks vejce
    • 1
      svazek pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky, anglickou slaninu na nudličky. V pánvi rozehřejeme sádlo a slaninu na něm lehce opečeme. Přidáme brambory a opečeme je dokřupava. Přimícháme uzené maso. V hrnku rozšleháme vejce a brambory zalijeme. Počkáme, až se vejce srazí. Omytou a osušenou pažitku nahrubo nakrájíme a omeletu jí posypeme. Omeletu podáváme přímo z pánve.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • imagoimagor
    imagoimagor |

    22. 4. 2012 17:10

    Bože, to bylo žrádlo :-) Dávali jsme jenom libovou uzenou slaninku - domácí, a tudíž naprostou dokonalou. Prali jsme se doslova o poslední sousta :-)

  • Anonymous
    Anonymous |

    21. 1. 2012 19:42

    je to dobry