Tvarohové halušky s jahodami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      špetka sůl
    • dětská krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce smícháme tvaroh, vejce, sůl, pudink a přisypáváme dětskou krupici, až nám vznikne těsto trochu hustší než na bramboráky. Přes haluškovací síto, případně struhadlo s velkými otvory protlačíme do vařící osolené vody. vaříme asi 2 min., scedíme, promastíme máslem a na talířích přelijeme jahodami nadrobno nakrájenými a smíchanými s cukrem a šlehačkou. Jahody si chystáme den dopředu a necháme v ledničce, krásně to zhoustne.

Komentáře k receptu

  • antonin morra
    antonin morra |

    22. 11. 2007 13:27

    CHTEL BYCH SE ZEPTAT JESTLI TY HALUSKY MUZU POSYPAT MLETYM MAKEM A MOUCKOVYM CUKREM

  • antonin morra
    antonin morra |

    22. 11. 2007 13:27

    CHTEL BYCH SE ZEPTAT JESTLI TY HALUSKY MUZU POSYPAT MLETYM MAKEM A MOUCKOVYM CUKREM

  • Tereza -
    Tereza - |

    6. 6. 2007 14:55

    Vyskúšam a napíšem:)))

  • Květa B.
    Květa B. |

    6. 6. 2007 06:47

    Tak z mražených jsem to ještě nezkoušela. Já mám plnou ledničku čerstvých, ale zkuste to.

  • Tereza -
    Tereza - |

    6. 6. 2007 06:39

    Ospravedlňujem sa za toho anonyma, vypadla som z prihlásenia:)))

  • Anonym
    Anonym |

    5. 6. 2007 20:40

    Ďakujem, tiež mám v mrazáku zásobu jahôd:)))

  • Květa B.
    Květa B. |

    5. 6. 2007 16:10

    Jenom šlehačkovou smetanu, nešlehám, zhoustne to samo a když se rozleží, není co dodat. Zlikviduji takhle většinu jahod a z ledničky mizí samy od sebe (prý).

  • Tereza -
    Tereza - |

    5. 6. 2007 09:59

    Kvetka, šľahačku na jahody myslíte vyšľahanú alebo len šľahačkovú smotanu ?