Trenette al pesto

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme do varu 4 litry vody, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou fazolku, potom na malé kostičky nakrájenou bramboru a povaříme. Potom přidáme těstovinu a dobře rozmícháme. Uvaříme těstovinu al dente a vše scedíme, ale zachráníme trochu vody, kterou použijeme na rozředění omáčky při jejím ohřívání.
2
Servírujeme těstoviny ochucené omáčkou a posypané parmazánem. Kdo má rád dobrý olivový olej, tak si jej přidá. Toto je klasická janovská receptura.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Parmazán Pesto Těstoviny Zelené fazolky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: