Těstoviny s rybou - teplý salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g filety - treska, tilápie, pangasius...
    • koření na ryby dle chuti
    • olej
    • 180
      g cuketa cca
    • 2
      ks jarní cibulka dle velikosti, 1 -
    • 1
      ks červená paprika
    • česnek nebo bylinky dle chuti
    • 450
      g těstoviny - vařené, cca 400 -
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety okořeníme, osolíme a dáme osmažit na rozpálený tuk z obou stran. Pak vyndáme na talíř a po zchladnutí pokrájíme na menší kousky. Můžeme také pokrájet filety hned a smažit již pokrájené.
2
Do výpeku dáme osmažit na plátky pokrájenou cuketu, cibulku, česnek a papriku, kterou ke konci smažení trošku osolíme a dle chuti přidáme bylinky.
3
Do pánve přidáme prohřát rybu a přisypeme uvařené, scezené těstoviny. Vše promícháme a podáváme.
4
Podáváme nejlépe ihned, ale dojíst se dá i vychladlé.

Komentáře k receptu

  • Drahuše
    Drahuše |

    26. 2. 2017 17:53

    Vynikající kombinace :-* . Byla jsem velmi mile překvapená.