Těsto na roládu podle Marty Machové

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180 °C. Těsto nalejeme na pečící papír a pečeme 5-10 minut. Necháme vychladnout a namažeme marmeládou nebo krémem. Pomocí pečícího papíru stočíme do rolády. Já mám elektrickou troubu, měla jsem to tam přesně 8 minut. Jinak kyžz dáme místo mouky kakao, je roláda hnědá.
2
Recept pochází od paní Machové z Berouna, mám ho vyzkoušený a můžu ho jenom pochválit.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Polohrubá mouka Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: