Telecí plátky s avokádem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks avokádo (zralé)
    • 1
      ks citron
    • 4
      ks telecí plátek (z kýty)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce máslo
    • bílé víno (několik lžic)
    • 3
      lžíce smetana
    • tymián (lístky)
    • sůl
    • pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vypeckované a na plátky nakrájené avokádo zakapejte citronovou šťávou, aby nehnědlo. Plátky masa naklepejte, osolte, opepřete a opečte na rozehřátém másle s olejem, asi 2 minuty po každé straně. Vyjměte, do šťávy vlijte víno, odvařte přípečky, zjemněte smetanou. Maso podávejte s trochou omáčky a plátky avokáda, posypané tymiánem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.