Tatarák z kapra

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra bez kůže (stačí odřez), důkladně očistím od tuku semeleme na masovém strojku i s kostmi (ty se zachytí na šneku). Ve hmotě nezůstanou!!!
2
Vše, co patří do tataráku smícháme a trochu odpočinuté mažeme jako normálně na topinky.
3
(Ochutnáno a byl jsem překvapen - nemá chybu).
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapr Kečup - jemný Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Irena H.
    Irena H. |

    2. 1. 2008 14:37

    Mám dotaz: ten kapr se nijak tepelně neupravuje?

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    10. 9. 2007 09:07

    Opraveno.

  • Václav FRONĚK
    Václav FRONĚK |

    8. 9. 2007 08:33

    Jsem autor receptu a omlouvám se za nedokonalý recept,kde jsem neuvedl,že se MŮŽE použít z kapra pouze netučná část (kůže také ne).Tuk a kůže vše zkazí.Proto pozor aby i odřezy byly zbaveny tuku.Já nemám o rybu nouzi a tak používám hlavně boční filety.Jsem si jist,že by to šlo i z jiných sladkovodních ryb.PROMIŇTE. autor

  • Anonym
    Anonym |

    18. 10. 2006 14:35

    Moc zajimavy !

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    18. 10. 2006 11:45

    Toto ukladám, ryby sú u nás v kurze, a takýto receptík ešte nemám :)))

  • Berča
    Berča |

    18. 10. 2006 10:24

    To zní zajímavě, musím manžela poslat na ryby. Určitě vyzkoušíme.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: